Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tech n9ne Songtekst: drowning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tech n9ne - drowning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drowning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tech n9ne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tech n9ne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drowning .

Origineel

[Intro - Liz Suwandi] Light looks different down here Inside my diamond prison And if I could reach the edge I would Oh I'd take us somewhere if I could [Hook - Liz Suwandi] But I am slipping under water The tide oh it's pulling me much farther And maybe I am drowning Maybe I'm drowning, oh I'm drowning [1st Verse - Tech N9ne] My Tsunami, my Katrina and my inner Sandy Man it will not simmer expanding If I swam seem like I would slam the damn thing But I'm scrambling, falling like I damaged my hamstring I'm deeply disturbed, so many things keep me perturbed Inside of me peeping this surge and I'm completely submerged My data wiped even if NASA had a sight Couldn't catch it with N.O.A.A.'s ghost satellite Storm's F-5 within I'm torn alive Hearing the horns from high Pain is for sure my eye Having a lot of blackouts Medics try putting me on medicine But I need light Just like the East need con Edison I'm dead again Drownin in everybody else's mess when I got troubles that's been pullin me down Ingesting water, no breath in Look how it swept in To evacuate or not evacuate? Is the question [Hook - Liz Suwandi] [2nd Verse - Tech N9ne] Teach me to swim, keep me from them Eating the limbs and other body pieces from him I may be wrong not to, play these songs, caught ya When you got me drowning in my own Davy Jones locker It's caving in, it's over weight No saving him, he's freeloader bait And everybody picks him then sticks him But your rain and wind equal my shut down system Yeah [Hook - Liz Suwandi]

 

Vertaling

[Intro - Liz Suwandi] Het licht ziet er hier anders uit In mijn diamanten gevangenis And if I could reach the edge I would Oh ik zou ons ergens heen brengen als ik kon [Hook - Liz Suwandi] But I am slipping under water Het getij oh het trekt me veel verder En misschien verdrink ik Maybe I'm drowning, oh I'm drowning [1st Verse - Tech N9ne] Mijn Tsunami, mijn Katrina en mijn innerlijke Sandy Man het zal niet sudderen uitbreiden If I swam seem like I would slam the damn thing But I'm scrambling, falling like I damaged my hamstring Ik ben diep verontrust, zo veel dingen houden me verontrust Binnen in me gluurt deze golf en ik ben volledig ondergedompeld Mijn gegevens gewist, zelfs als NASA een zicht had Kon het niet vangen met N.O.A.A.'s spook satelliet Storm F-5 binnenin ik ben levend verscheurd Hoor de hoorns van hoog Pijn is zeker mijn oog Ik heb veel black-outs. Dokters proberen me medicijnen te geven Maar ik heb licht nodig Net zoals het Oosten con Edison nodig heeft. Ik ben weer dood. Drownin in everybody else's mess when I got troubles that's pullin me down Ingestopt water, geen adem in Look how it swept in Evacueren of niet evacueren? Dat is de vraag. [Hook - Liz Suwandi] [2nd Verse - Tech N9ne] Leer me zwemmen, hou me weg van hen Het eten van de ledematen en andere lichaamsdelen van hem I may be wrong not to, play these songs, caught ya When you got me drowning in my own Davy Jones locker It's caving in, it's over weight Geen redden aan, hij is profiteurs aas En iedereen pakt hem en steekt hem dan Maar jouw regen en wind zijn gelijk aan mijn stilgelegd systeem Yeah [Hook - Liz Suwandi]