Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tech n9ne Songtekst: shame on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tech n9ne - shame on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shame on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tech n9ne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tech n9ne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shame on me .

Origineel

[Intro] Tell you the reason why my brick wall is up I was at her mom's house, in her basement Waitin for her to bring me some food to eat She's takin a really long time So I thought I'd creep up the stairs to startle her And I heard her on the phone... and she said: "I know... that it couldn't be Donny's baby Because me and Donny use condoms" I couldn't walk, man [Verse 1] Once bitten, twice shy for the nice guy Always afraid of the beginnin' but the endin' might lie Women sin just like men I never been like why Cause my heart has been torn apart and I really felt my life die Since, then, I put up a wall 20 foot tall, if they climb it they surely to fall Out of love, but not lust Cause a thug has got cut But the blood has been mopped up Now my drug is a hot fuck They swore they would never be phony Like whores, it was never me only My Lord, I would rather be lonely Fool me once, shame on you; twice, shame on me [Bridge] "What are you doing... I want you to come over I left the door unlocked, and... oh my god" [Hook] It doesn't have to mean anything (x3) [Verse 2] Hurt me once then I'm an idiot if I stay Cause I'm hoping that twice that ain't no kinda game that I play Her knife was jagged but now I have it my way I just grabbed it without feelin I stabbed it pipe-lay Yeah shallow, but I'm hurt-free now though Been suffering silently for so long this is my growl Now they sayin I don't feel enough Cause I don't wanna be wonderin if it's real or what Broke up with me once, I came right back like a dunce But then the second was funk, now I'mma be really blunt That really stirred N9ne We lovers in her mind Broke up with me twice and you don't get a fucking third time [Bridge] Listen to me... you don't have to spend the night You can just come over for a little while I'm not gonna tell anybody, I swear to god [Hook] It doesn't have to mean anything (x6) Oh my god... you look so younger than earlier And I can still smell you on me I just wanna taste you, just for tonight It doesn't have to mean anything (x6)

 

Vertaling

[Intro] Ik zal je de reden vertellen waarom mijn stenen muur opgetrokken is. I was at her mom's house, in her basement Waitin for her to bring me some food to eat She's takesin a really long time Dus ik dacht, ik sluip de trap op om haar te laten schrikken. En ik hoorde haar aan de telefoon... en ze zei: "Ik weet... dat het Donny's baby niet kon zijn Omdat Donny en ik condooms gebruiken" Ik kon niet meer lopen, man [Verse 1] Eenmaal gebeten, tweemaal verlegen voor de aardige jongen Altijd bang voor het begin, maar het einde zou kunnen liegen Vrouwen zondigen net als mannen, ik heb nooit gevraagd waarom Cause my heart has been torn apart and I really felt my life die Sindsdien heb ik een muur opgetrokken 20 voet hoog, als ze erop klimmen vallen ze zeker Uit liefde, maar niet uit lust Cause a thug has got cut But the blood has been mopped up Nu is mijn drug een hete neukpartij Ze hebben gezworen dat ze nooit vals zouden zijn Net als hoeren, was ik het nooit alleen Mijn Heer, ik zou liever eenzaam zijn Eén keer bedotten, schaam je; twee keer, schaam je mij [Brug] "Wat ben je aan het doen... Ik wil dat je hierheen komt Ik heb de deur niet op slot gedaan, en... oh mijn god" [Hook] Het hoeft niets te betekenen (x3) [Verse 2] Doe me één keer pijn dan ben ik een idioot als ik blijf Want ik hoop op twee keer, dat is geen spelletje dat ik speel. Haar mes was gekarteld maar nu heb ik het op mijn manier I just grab it without feelin I stabbed it pipe-lay Yeah shallow, but I'm hurt-free now though Ik lijd al zo lang in stilte, dit is mijn gegrom Now they sayin I don't feel enough Want ik wil me niet afvragen of het echt is of wat Maakte het een keer uit met me, ik kwam meteen terug als een domkop Maar toen was de tweede funk, nu zal ik echt bot zijn That really stirred N9ne Wij geliefden in haar gedachten. Maakte het twee keer uit met me en je krijgt geen derde keer [Bridge] Luister naar me... je hoeft niet de hele nacht te blijven. Je kan gewoon een tijdje langskomen. Ik zal het niemand vertellen, ik zweer het. [Hook] Het hoeft niets te betekenen (x6) Oh mijn god... je ziet er zo jonger uit dan vroeger. En ik kan je nog steeds ruiken Ik wil je gewoon proeven, alleen voor vanavond Het hoeft niets te betekenen (x6)