Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ted nugent Songtekst: hey baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ted nugent - hey baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hey baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ted nugent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van ted nugent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hey baby .

Origineel

Hey Baby tell me why your hangin' round. Ain't got time for kissin' I'm to busy messin' in this town. All you pretty woman your so far and in between. I don't need no fancy tarts I need the one's thats clean. Hey Baby jump in the back of my Ford. I'm gonna give you a ride baby that you never could afford. Hey Baby Hey Baby. Well follow me down to my house baby I'll show you the real love game. Yes I will. Hey Baby jump in the back of my car. I'm gonna kiss and hug you baby I'm gonna stir your heart. All you pretty woman your so far and in between. I don't need no fancy tarts I need the one's thats clean. Hey Baby I don't want you hangin' round. Ain't got time for kissin' I'm to busy steppin' in this town. Hey Baby Hey Baby. So follow me down to my house baby I'll show you the real love game. You know what I'm talkin' bout baby. Here we go. Hey Baby tell me why your hangin' round. Ain't got time for anything steady I'm to busy runnin' round. All you pretty woman your so far and in between. I don't need no fancy tarts I need the one's thats clean. Hey Baby jump in the back of my car. I'm gonna give you love babe it's gonna stir your heart. Hey Baby Hey Baby. I want you to follow me down to my house baby I'll show you the real love game. Yes I am. love game. love game. alrigh

 

Vertaling

Hey Baby vertel me waarom je hier rondhangt. Ik heb geen tijd om te zoenen, ik heb het te druk in deze stad. Al jullie mooie vrouwen, jullie zijn zo ver weg. Ik heb geen mooie taarten nodig, ik heb degene nodig die schoon zijn. Hey Baby spring achter in mijn Ford. Ik geef je een ritje baby dat je je nooit kan veroorloven. Hey Baby. Hey Baby. Volg me naar mijn huis, ik zal je het echte liefdesspel laten zien. Ja, dat zal ik doen. Hey Baby spring achter in mijn auto. Ik ga je kussen en omhelzen baby ik ga je hart beroeren. Al jullie mooie vrouwen, jullie zijn zo ver weg en ertussenin. Ik heb geen mooie taartjes nodig, ik heb schone taartjes nodig. Hey Baby, ik wil niet dat je rondhangt. Ik heb geen tijd om te zoenen, ik heb het te druk in deze stad. Hey Baby. Hey Baby. Dus volg me naar mijn huis baby ik zal je het echte liefdesspel laten zien. Je weet waar ik het over heb baby. Daar gaan we dan. Hey Baby vertel me waarom je hier rondhangt. Ik heb geen tijd voor iets vast, ik heb het te druk met rondrennen. Al jullie mooie vrouwen, jullie zijn zo ver weg en ertussenin. Ik heb geen mooie taartjes nodig, ik heb schone taartjes nodig. Hey Baby spring achter in mijn auto. Ik ga je liefde geven babe het zal je hart beroeren. Hey Baby Hey Baby. Ik wil dat je me volgt naar mijn huis baby ik zal je het echte liefdesspel laten zien. Ja ik ben. liefdesspel. liefdesspel. alrigh