Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tedashii Songtekst: god flex

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tedashii - god flex ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god flex? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tedashii! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tedashii en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god flex .

Origineel

[Chorus: Daramola] Thirty, twenty, down to ten It don't matter we gon’ win (Win) All day, flex up, no new flag Bless up, make war, don't forget God bless me, yuh (Yuh) God flex me, yuh (Yuh) God dress me, yuh (Yuh) Don't stress me, yuh (Yuh) God bless me, yuh (Yuh) God flex me, yuh (Yuh) God dress me, yuh (Yuh) Don’t stress me, yuh (Yuh) [Verse 1: Tedashii] Let go, jumped out the whip (Ooh, ooh) Feeling so wavy (Yeah) We never quit (Woo) Hands to the sky, I'm like, "Momma, we made it!" Unashamed with it, that's every day (Ayy) Got hit with death that's a heavyweight (Ayy) He got up, told me to tell it straight (Ayy) Peace prep I'm tryna educate (Woo, woo) Tell 'em don't risk it (Woo) God got our life and I'm hopin’ you live it (Woo) I’ve been outdriven (Woo) Came with the sauce and these haters start dippin' No doubts, me and my dawgs came here to devour This ours, I got an army but trust in His power, yeah [Chorus: Daramola & Trip Lee] Thirty, twenty, down to ten It don’t matter we gon' win (Win) All day, flex up, no new flag Bless up, make war, don't forget God bless me, yuh (Yuh) God flex me, yuh (Yuh) God dress me, yuh (Yuh) Don't stress me, yuh (Yuh) God bless me, yuh (Yuh, yessuh) God flex me, yuh (Yuh, uh huh) God dress me, yuh (Yuh) Don’t stress me, yuh (Yuh) [Verse 2: Trip Lee] I'm in my bag, for the beginner I give you a clap (Ayy, ayy) Isn't he bad? Bro, just wait 'til you witness a jab (Uh huh) Our sentences was finished fast 'cause he got up in a flash (Woo) Reapers, rippers, slippin' dead, I can't do nothing but last Strong arm, yessuh Life prolong, yessuh We don't hold our chest up, He's so swole, we rest up He's so, cheat code, way too weak for my ego But He gon' swing low in the chariot and carry me home [Chorus: Daramola] Thirty, twenty, down to ten It don't matter we gon' win All day, flex up, no new flag Bless up, make war, don't forget God bless me, yuh (Yuh) God flex me, yuh (Yuh) God dress me, yuh (Yuh) Don't stress me, yuh (Yuh) God bless me, yuh (Yuh) God flex me, yuh (Yuh) God dress me, yuh (Yuh) Don't stress me, yuh (Yuh) [Bridge: Daramola & Tedashii] God bless me, yuh Yeah, He got it God flex me, yuh My God got it God dress me, yuh Yeah, He got it Don't stress me, yuh My God got it God bless me, yuh Yeah, He got it God flex me, yuh My God got it God dress me, yuh Yeah, He got it Don't stress me, yuh My God got it [Outro: Tedashii] Yeah, He got it (Ayy, woo) Yeah, He got it (Ayy) Yeah, He got it (Ayy, woo) My God got it (Turn it, turn it) Yeah, He got it (Ayy, woo) Yeah, He got it (Ayy) Yeah, He got it (Ayy, woo) When I'm feelin' down (Yeah, He got it) When I'm feelin' low (Yeah, He got it) God flex me, yeah (Yeah, He got it) God flex me, yeah (My God got it) When I'm feelin' down (Yeah, He got it) Feel it in my soul (Yeah, He got it) God flex me, yeah (Yeah, He got it) God rest me, yeah (My God got it) When I'm feelin' down, yeah Or I am low God rest me, yeah (Oh, oh) When I'm down, when I'm down (Down) God rest me, yeah

 

Vertaling

[Daramola] Dertig, twintig, nog maar tien Het maakt niet uit we gaan winnen (Win) All day, flex up, no new flag Bless up, make war, don't forget God zegen me, Yuh (Yuh) God flex me, Yuh (Yuh) God kleed me, Yuh (Yuh) Maak me niet gestresst, Yuh (Yuh) God zegen me, Yuh (Yuh) God buig me, Yuh (Yuh) God kleed me, Yuh (Yuh) Maak me niet gestresst, Yuh (Yuh) [Verse 1: Tedashii] Let go, jumped out the whip (Ooh, ooh) Feeling so wavy (Yeah) We never quit (Woo) Handen naar de hemel, Ik ben als, "Mamma, we hebben het gehaald!" Unashamed with it, that's every day (Ayy) Got hit with death that's a heavyweight. (Ayy) Hij stond op en zei dat ik het rechtuit moest zeggen. Peace prep I'm tryna educate. (Woo, woo) Vertel ze dat ze het niet moeten riskeren. God heeft ons leven en ik hoop dat je het leeft (Woo) I've been outdriven (Woo) Came with the sauce and these haters start dippin' Geen twijfels, ik en mijn dawgs kwamen hier om te verslinden This ours, I got an army but trust in His power, yeah [Chorus: Daramola & Trip Lee] Thirty, twenty, down to ten It don't matter we gonna' win (Win) All day, flex up, no new flag Bless up, make war, don't forget God zegent me, Yuh (Yuh) God flex me, Yuh (Yuh) God dress me, yuh (Yuh) Maak me niet gestresst, Yuh (Yuh) God zegen me, yuh (Yuh, Yessuh) God buig me, yuh (Yuh, uh huh) God dress me, yuh (Yuh) Maak me niet gestresst, joh (Yuh) [Verse 2: Trip Lee] I'm in my bag, for the beginner I give you a clap (Ayy, ayy) Is hij niet slecht? Bro, wacht maar tot je getuige bent van een stoot. (Uh huh) Onze zinnen waren snel klaar, want hij stond in een flits op. (Woo) Reapers, rippers, slippin' dead, I can't do nothing but last Sterke arm, yessuh Het leven verlengen, yessuh We don't hold our chest up, He's so swole, we rest up Hij is zo, cheat code, veel te zwak voor mijn ego But He gon' swing low in the chariot and carry me home Daramola Thirty, twenty, down to ten It don't matter we gon' win All day, flex up, no new flag Bless up, make war, don't forget God bless me, yuh (Yuh) God flex me, Yuh (Yuh) God dress me, yuh (Yuh) Maak me niet gestresst, joh (Yuh) God bless me, yuh (Yuh) God buig me, Yuh (Yuh) God dress me, yuh (Yuh) Don't stress me, yuh (Yuh) [Bridge: Daramola & Tedashii] God bless me, yuh Yeah, Hij heeft het God buigt me, Yuh Mijn God heeft het God dress me, yuh Ja, hij heeft het Don't stress me, yuh Mijn God heeft het God bless me, yuh Ja, hij heeft het God flex me, yuh Mijn God heeft het God dress me, yuh Ja, hij heeft het Don't stress me, yuh Mijn God heeft het [Outro: Tedashii] Ja, Hij heeft het (Ayy, woo) Ja, Hij heeft het (Ayy) Ja, Hij heeft het (Ayy, woo) Mijn God heeft het (Turn it, turn it) Ja, hij heeft het. Ayy, woo. Ja, hij heeft het (Ayy) Ja, hij heeft het (Ayy, woo) When I'm feelin' down (Ja, Hij heeft het) When I'm feelin' low (Ja, hij heeft het) God flex me, yeah (Ja, hij heeft het) God flex me, yeah (My God got it) When I'm feelin' down (Yeah, He got it) Voel het in mijn ziel. Ja, hij heeft het. God flex me, yeah (Ja, Hij heeft het) God rest me, yeah (Mijn God heeft het) When I'm feelin' down, yeah Or I am low God rest me, yeah (Oh, oh) When I'm down, when I'm down (Down) God rest me, yeah