Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tedashii Songtekst: in my life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tedashii - in my life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in my life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tedashii! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tedashii en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in my life .

Origineel

Baby, can't you see Your love is the air I breath As long as you are here with me I can do anything There ain't no storm we can't weather As long as we're together Our love will conquer them all I'd trade in the money, fame and cars Just for a piece of your heart Cause you're all I need and want in my life You're all I need and want in my life You're all I need and want in my life You're all I need and want in my life In my life Since the day I saw your face I knew you were the one for me And everyday I hope and pray That you will always be here with me Yea Cause Imma love you in the morning Imma love you in the evening Imma love you forever Baby, Imma be there in the mid-night Holdin on to you for dear life Imma love you forever, forever Baby, Ooooh Baby, Ooooh

 

Vertaling

Baby, can't you see Jouw liefde is de lucht die ik inadem Zolang jij hier bij me bent kan ik alles doen There ain't no storm we can't weather As long as we're together Onze liefde zal ze allemaal overwinnen Ik zou het geld, de roem en de auto's inruilen Alleen voor een stukje van je hart Want jij bent alles wat ik nodig heb en wil in mijn leven Jij bent alles wat ik nodig heb en wil in mijn leven Jij bent alles wat ik nodig heb en wil in mijn leven Je bent alles wat ik nodig heb en wil in mijn leven In mijn leven Sinds de dag dat ik je gezicht zag wist ik dat jij de ware voor me was En elke dag hoop en bid ik Dat je altijd bij me zult zijn Ja Cause Imma love you in the morning Imma love you in the evening Ik hou voor altijd van je Baby, Imma be there in the mid-night Holdin on to you for dear life Ik hou voor altijd van je, voor altijd Baby, Ooooh Baby, Ooooh