Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teenage fanclub Songtekst: i don't care

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teenage fanclub - i don't care ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't care? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teenage fanclub! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teenage fanclub en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't care .

Origineel

I can't find what's on my mind Feeling low my thoughts are slow Monochrome 'til you get home When I'm sad [Repeat x 2] Now I've taught my soul to grow And over rocked this over So I know what I need to know Now I feel better, I won't let her go I don't care about where I'm going Because I'll be there and so will you I don't care about foolish knowing Now I'm aware of what is true [Repeat x 2]

 

Vertaling

Ik kan niet vinden waar ik aan denk Ik voel me neerslachtig en mijn gedachten zijn traag Monochroom 'til you get home When I'm sad [Herhaal x 2] Now I've taught my soul to grow And over rocked this over So I know what I need to know Now I feel better, I won't let her go I don't care about where I'm going Want ik zal er zijn en jij ook Ik geef niet om dwaas weten Nu ben ik me bewust van wat waar is [Herhaal x 2]