Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teenage fanclub Songtekst: i don't know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teenage fanclub - i don't know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teenage fanclub! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teenage fanclub en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't know .

Origineel

I fell down Got back up when no one was around I want you I want you to tell me what you found I been down Lower than you think I've been I don't know I don't know if I know what I mean. But I know Who you are And I know Where you've been Yeah I know But I don't know, I don't know I don't know if I want you. I looked up I saw you looking down on me I've been here It isn't where I want to be. You know exactly what you want to do I don't know What you wanted me to be But I know (What you know) And I know (What I like) And I know (What you want) And I know (What I want) And I know But I don't know I don't know, I don't know I don't know if I want you

 

Vertaling

Ik ben gevallen. Got back up when no one was around Ik wil dat je... Ik wil dat je me vertelt wat je gevonden hebt. I been down Lager dan je denkt dat ik ben geweest Ik weet het niet. Ik weet niet of ik weet wat ik bedoel. Maar ik weet wie je bent En ik weet Where you've been Yeah I know Maar ik weet het niet, ik weet het niet Ik weet niet of ik je wil. Ik keek omhoog en zag je op me neerkijken Ik ben hier geweest. Het is niet waar ik wil zijn. Je weet precies wat je wilt doen I don't know Wat je wilde dat ik zou zijn Maar ik weet (Wat je weet) En ik weet (Wat ik leuk vind) En ik weet (Wat je wilt) En ik weet (Wat ik wil) En ik weet Maar ik weet het niet Ik weet het niet, ik weet het niet Ik weet niet of ik je wil