Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teenage fanclub Songtekst: i'm in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teenage fanclub - i'm in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teenage fanclub! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teenage fanclub en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm in love .

Origineel

You came to me. With your arms opened wide. You don't know. What you mean to me. Girl, I owe you my life. [Chorus]. It feels good. With you next to me. That's enough, that's enough. Isn't like such a mystery. I'm in love. With your love. There is pain in this world. I can see it in your eyes. It's so hard to stay alive. At the edge of the night. [Chorus]. Well, it feels good. When you're close to me. That's enough, that's enough. We will fade into history. I'm in love. With your love. [Chorus]. Well, it feels good. When you're close to me. That's enough, that's enough. And I like your trajectory. I'm in love. With your love

 

Vertaling

Je kwam naar me toe. Met je armen wijd open. Je weet het niet. Wat je voor me betekent. Meisje, ik ben je mijn leven verschuldigd. [Refrein]. Het voelt goed. Met jou naast me. Dat is genoeg, dat is genoeg. Het is niet zo'n mysterie. Ik ben verliefd. Op jouw liefde. Er is pijn in deze wereld. Ik kan het in je ogen zien. Het is zo moeilijk om in leven te blijven. Aan de rand van de nacht. [refrein]. Nou, het voelt goed. Als je dicht bij me bent. Dat is genoeg, dat is genoeg. We zullen vervagen in de geschiedenis. Ik ben verliefd. Op jouw liefde. [Chorus]. Nou, het voelt goed. Als je dicht bij me bent. Dat is genoeg, dat is genoeg. En ik hou van je baan. Ik ben verliefd. Op jouw liefde