Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teenage fanclub Songtekst: speed of light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teenage fanclub - speed of light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van speed of light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teenage fanclub! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teenage fanclub en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals speed of light .

Origineel

Drive an easy road. If you're looking for direction. Don't forget to set your seat and go. Take an easy road. All you need is information. Everything is there to know. Only you and me add up. Only you and me add up. Speed of light stars and planets. Taking over understand it. Speed of light stars and planets. Taking over understand it. Need a changing face. When the wind's around you blowing. Don't forget to let your feelings go. Wasting space. If you're looking for persuasion. Everything you need can grow. Only you and me add up. Only you and me add up. Speed of light stars and planets. Taking over understand it. Speed of light stars and planets. Taking over understand it

 

Vertaling

Rijd een makkelijke weg. Als je richting zoekt. Vergeet niet je stoel te zetten en ga. Neem een makkelijke weg. Alles wat je nodig hebt is informatie. Alles is er om te weten. Alleen jij en ik tellen op. Alleen jij en ik tellen op. Snelheid van licht sterren en planeten. Overnemen begrijp het. Lichtsnelheid sterren en planeten. Ik neem het over. Ik begrijp het. Heb een veranderend gezicht nodig. Als de wind om je heen waait. Vergeet niet om je gevoelens te laten gaan. Verspilling van ruimte. Als je op zoek bent naar overreding. Alles wat je nodig hebt kan groeien. Alleen jij en ik tellen op. Alleen jij en ik tellen op. Snelheid van licht sterren en planeten. Overnemen begrijp het. Lichtsnelheid sterren en planeten. Ik neem het over, ik begrijp het.