Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teenage fanclub Songtekst: that’s all i need to know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teenage fanclub - that’s all i need to know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that’s all i need to know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teenage fanclub! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teenage fanclub en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that’s all i need to know .

Origineel

(McGinley) Long ago, I used to grow But stops when I got bored But all along, the cynic song Is something I ignored It's your love, I dream of And that's all I need to know If I've got what you've not The world says galot (?) But I've got what we've got So I don't want to know It's your love, I dream of And it's all I need to know Ah, ah, ah... It's your love, I dream of And that's all I need to know It's your love, I dream of And that's all I need to know It's your love, I dream of And that's all I need to know It's your love, I dream of And that's all I need to know

 

Vertaling

(McGinley) Lang geleden, ik gebruikt om te groeien Maar stopt als ik verveeld Maar al die tijd, het cynische lied Is iets wat ik negeerde Het is jouw liefde, waar ik van droom En dat is alles wat ik moet weten Als ik heb wat jij niet hebt De wereld zegt galot (?) Maar ik heb wat wij hebben. So I don't want to know Het is jouw liefde, waar ik van droom And it's all I need to know Ah, ah, ah... Het is jouw liefde, waar ik van droom En dat is alles wat ik wil weten Het is jouw liefde, waar ik van droom En dat is alles wat ik wil weten Het is jouw liefde, waar ik van droom En dat is alles wat ik moet weten It's your love, I dream of En dat is alles wat ik moet weten