Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tegan and sara Songtekst: freedom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tegan and sara - freedom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van freedom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tegan and sara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tegan and sara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals freedom .

Origineel

Shoulders of perfection Let them drag you Straight across and tell me Have we found perfection Are we finally lost and I'm staring from a distance Why don't you come get a closer look I can guarantee that Lickin' the package Ain't ever quite as good as So they're looking for a new face With a voice to go along I can tell you right now That ain't my style I don't do no sing alongs With my freedom from The mighty sky to the ground She said you've got the freedom, baby Walk out if they drag you down Standin' on the edge of a crisis We decide to raise our own voices Consider that the sounds is our own And the fact our feet grow up from the ground This is where I want to be This is who I want to be So they get my voice But they can they can never get my soul Yes there's a million things about me You will never know Like they caught me on video And yeah, they caught me on radio, yeah They caught me on video radio Stereo freedom from The mighty sky to the ground She said you've got the freedom to walk out If you drag me down You've got the freedom, baby, to walk out If they drag you down If they drag you If they drag you Walk out

 

Vertaling

Schouders van perfectie Laat ze je slepen Recht over en vertel me Hebben we perfectie gevonden Zijn we eindelijk verloren en Ik staar van een afstand Waarom kom je niet wat dichterbij? Ik kan je garanderen dat Lickin' the package nooit zo goed zal zijn als Dus ze zijn op zoek naar een nieuw gezicht With a voice to go along Ik kan je nu al zeggen That ain't my style I don't do no sing alongs Met mijn vrijheid van De machtige hemel tot de grond She said you've got the freedom, baby Loop je weg if they drag you down Standin' on the edge of a crisis We besluiten onze eigen stem te verheffen Consider that the sounds is our own En het feit dat onze voeten uit de grond groeien Dit is waar ik wil zijn Dit is wie ik wil zijn Dus ze krijgen mijn stem Maar ze kunnen nooit mijn ziel krijgen Ja, er zijn een miljoen dingen over mij You will never know Like they caught me on video En ja, ze betrapten me op de radio, ja Ze vingen me op video radio Stereo vrijheid van The mighty sky to the ground Ze zei dat je de vrijheid hebt om weg te lopen If you drag me down Je hebt de vrijheid, baby, om weg te lopen Als ze je meeslependown Als ze je meeslepen If they drag you Walk out