Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tegan and sara Songtekst: i won't be left

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tegan and sara - i won't be left ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i won't be left? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tegan and sara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tegan and sara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i won't be left .

Origineel

I won't mistake you for problems with me I won't let my moods ruin this, you'll see I won't take everything good and move it away I won't be left dancing alone to songs from the past Would you stay home and keep our memories warm with me Would you give all your love for a run at the past with me I know you're sad even though you say that you're not I know you're scared even though you say that you're not I won't get mad when you say things are getting too hard I won't make all of your love so scared to come through our yard I won't scream in my head and let it isolate me I won't be left dancing alone to songs from the past.

 

Vertaling

Ik zal je niet verwarren met problemen met mij Ik zal mijn stemmingen dit niet laten verpesten, je zult zien Ik zal niet alles wat goed is meenemen en wegstoppen Ik zal niet alleen gelaten worden dansend op liedjes uit het verleden Wil je thuis blijven en onze herinneringen warm houden met mij Zou je al je liefde geven voor een vlucht naar het verleden met mij Ik weet dat je verdrietig bent, ook al zeg je dat je dat niet bent Ik weet dat je bang bent, ook al zeg je dat je dat niet bent Ik zal niet boos worden als je zegt dat het te moeilijk wordt Ik zal al je liefde niet bang maken om door onze tuin te komen Ik zal niet schreeuwen in mijn hoofd en me daardoor laten isoleren Ik zal niet alleen gelaten worden dansend op liedjes uit het verleden.