Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tegan and sara Songtekst: knife going in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tegan and sara - knife going in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van knife going in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tegan and sara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tegan and sara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals knife going in .

Origineel

If I don't recover Sell this house and find something else outside your window Not forever On the night I die I fell asleep outside your window [Chorus] Feeling the way I'm feeling Feeling I could kiss Not enough To kill me I fall in love too fast But I'm feeling it now And I feel like kiss Sleeping inches from me I let it pass Maybe shoulda stopped Do you think I'll make it to the morning if it's written Stitch it up The kinda song I know causes momma, sister to worry [Chorus x3]

 

Vertaling

Als ik niet herstel Verkoop dit huis en vind iets anders buiten je raam Niet voor altijd Op de avond dat ik sterf, val ik voor je raam in slaap [refrein] Feeling the way I'm feeling Het gevoel dat ik zou kunnen kussen Niet genoeg Om me te doden I fall in love too fast Maar ik voel het nu And I feel like kiss Slapend op enkele centimeters van mij I let it pass Maybe shoulda stopped Denk je dat ik het haal tot de ochtend als het geschreven staat? Stitch it up Het soort liedje waarvan ik weet dat mamma en zus zich zorgen maken [refrein x3]