Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tegan and sara Songtekst: speak slow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tegan and sara - speak slow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van speak slow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tegan and sara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tegan and sara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals speak slow .

Origineel

You wait up for me I don't wake up for you Would you like the company or are you sick of me When your love lets you go you only want love more Even when love wasn't what you were looking for Speak slow, tell me love where do we go... ah ah Where do we go...ah ah, where do we go Break down plead your case I don't know what to say I leave my heart all this pain and now I'm at it all again On these streets that I leave for weeks on end who's to blame When you want love doesn't matter what you're looking for Speak slow, tell me love where do we go... ah ah Where do we go... ah ah, where do we go So far away and I just can't see you I'm So far along and I just don't need you I am so ah-alone, so ah-alone When your love lets you go you only want love more Even when love wasn't what you were looking for

 

Vertaling

Jij wacht op mij, ik word niet wakker voor jou Wil je gezelschap of heb je genoeg van me Wanneer je liefde je laat gaan wil je alleen maar meer liefde Zelfs wanneer liefde niet was wat je zocht Spreek langzaam, vertel me liefde waar gaan we heen... ah ah Waar gaan we heen... ah ah, waar gaan we heen Breek af pleit voor je zaak ik weet niet wat ik moet zeggen Ik laat mijn hart al deze pijn en nu ben ik er weer Op deze straten die ik wekenlang achterlaat, wie is er schuldig aan? Als je liefde wilt maakt het niet uit wat je zoekt Spreek langzaam, vertel me liefde waar gaan we heen... ah ah Waar gaan we heen... ah ah, waar gaan we heen Zo ver weg en ik kan je gewoon niet zien. So far along and I just don't need you Ik ben zo eenzaam, zo eenzaam Wanneer je liefde je laat gaan wil je alleen maar meer liefde Zelfs als liefde niet was wat je zocht