Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tegan and sara Songtekst: the ocean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tegan and sara - the ocean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the ocean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tegan and sara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tegan and sara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the ocean .

Origineel

When you wake, what is it that you think of most? When your bed is empty, do you really sleep alone? If I imagine you, body next to another All around me new love and it makes me sad All around me feeling sure that you'll be bad If I imagine you, body next to another Stop crying to the ocean Stop crying over me Stop worrying over nothing Stop worrying over me So it's been so long since you said, "Well I know what I want, what I want is right here with you." On the drive back here, I was worried over nothing On the drive back there, tears spilling over something When I imagine you, body next to another In the door, and you're there, and you're sorry for the fright In the door, did I hear saying you don't wanna fight? When I imagine you, body next to another Stop crying to the ocean Stop crying over me Stop worrying over nothing Stop worrying over me So it's been so long since you said, "Well I know what I want, what I want is right here with you." It's been so long since you said, "Well I know what I want, what I want is right here with you." In a flash, back to you just brought attention to the mess In a flash, you're on top, begging me to understand If I imagine you, body next to another You drop in for a minute I'm sorry that I didn't drop in sooner just to see you And see what you've been doing If I imagine you, body next to another So it's been so long since you said, "Well I know what I want, what I want is right here with you." It's been so long since you said, "Well I know what I want, what I want is right here with you." It's been so long since you said, "Well I know what I want, what I want is right here with you." It's been so long since you said, "Well I know what I want, what I want is right here with you."

 

Vertaling

Als je wakker wordt, waar denk je dan het meest aan? Als je bed leeg is, slaap je dan echt alleen? Als ik me jou voorstel, lichaam naast een ander Overal om me heen nieuwe liefde en het maakt me verdrietig Om me heen voel ik me zeker dat je slecht zult zijn Als ik me jou voorstel, lichaam naast een ander Stop met huilen om de oceaan Stop met huilen om mij Stop met je zorgen te maken over niets Stop met je zorgen te maken over mij Dus het is zo lang geleden dat je zei, "Nou ik weet wat ik wil, wat ik wil is hier met jou." Op de terugweg was ik bezorgd om niets Op de terugweg, liepen de tranen over iets heen Toen ik me jou voorstelde, lichaam naast een ander In de deur, en je bent daar, en het spijt je voor de schrik In de deur, hoorde ik zeggen dat je niet wilt vechten? Als ik me jou voorstel, lichaam naast een ander Stop met huilen om de oceaan Stop met huilen om mij Stop met je zorgen te maken over niets Stop met je zorgen te maken over mij Dus het is zo lang geleden dat je zei, "Nou ik weet wat ik wil, wat ik wil is hier met jou." Het is zo lang geleden dat je zei, "Ik weet wat ik wil, wat ik wil is hier bij jou." In een flits, terug naar je bracht net de aandacht naar de puinhoop In een flits, lig je bovenop, smeekt me het te begrijpen Als ik me jou voorstel, lichaam naast een ander Je valt even binnen Het spijt me dat ik niet eerder langs ben gekomen om je te zien En te zien wat je hebt gedaan Als ik me jou voorstel, lichaam naast een ander Dus het is al zo lang geleden dat je zei, "Ik weet wat ik wil, wat ik wil is hier met jou." Het is zo lang geleden dat je zei, "Ik weet wat ik wil, wat ik wil is hier bij jou." Het is zo lang geleden dat je zei, "Ik weet wat ik wil, wat ik wil is hier bij jou." Het is zo lang geleden dat je zei, "Ik weet wat ik wil, wat ik wil is hier bij jou."