Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tegan and sara Songtekst: u turn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tegan and sara - u turn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u turn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tegan and sara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tegan and sara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u turn .

Origineel

Never been the type to leave much room for anyone to speak Always been about what I want, listen to me while I preach Never been the kind to make much space for emotions in a fight Anything I didn't wanna hear, I just preached 'til what was right But you, you got me on the line Told me that you think it's time Make a change or this is gonna stall Shape up or you'll drop me like a call Now I wanna write a love song Even though you never ever ask me for one Write you a letter, send sweet poems Ask you for forgiveness, tell you I was wrong Sit myself down, bring my pride in And start to focus, change who I've been Give me a second, let me u-turn Write you the love song you've earned I been at this so long I can barely stand to think it now Every second of my life, pushed back until I broke them down I've been selfish so long I don't know why you would ever stay Every minute you've been here, I've been pushing you and your love away But you, you got me on the line Told me that you think it's time Make a change or this is gonna stall Shape up or you'll drop me like a call Now I wanna write a love song Even though you never ever ask me for one Write you a letter, send sweet poems Ask you for forgiveness, tell you I was wrong Sit myself down, bring my pride in And start to focus, change who I've been Give me a second, let me u-turn Write you the love song you've earned Every time I think I hurt you All I have to do is think through What I want, list your virtues Apologize, I don't deserve you Every time I know I hurt you All I have to do is run through What I need, list your virtues Apologize, I don't deserve you Now I wanna write a love song Even though you never ever ask me for one Write you a letter, send sweet poems Ask you for forgiveness, tell you I was wrong Sit myself down, bring my pride in And start to focus, change who I've been Give me a second, let me u-turn Write you the love song you've earned Give me a second, let me u-turn Write you the love song you've earned

 

Vertaling

Ik ben nooit het type geweest dat veel ruimte liet voor iemand om te spreken. Altijd geweest over wat ik wil, luister naar me terwijl ik preek Nooit het type geweest om veel ruimte te maken voor emoties in een gevecht Alles wat ik niet wilde horen, preekte ik gewoon tot het goed was. Maar jij, jij hebt me aan de lijn Vertelde me dat je denkt dat het tijd is Maak een verandering of dit gaat stagneren Gedraag je of je laat me vallen als een gesprek Nu wil ik een liefdesliedje schrijven Ook al vraag je me er nooit om Je een brief schrijven, lieve gedichten sturen Je om vergiffenis vragen, je vertellen dat ik fout zat Mezelf neerzetten, mijn trots naar binnen brengen En begin me te concentreren, verander wie ik ben geweest Geef me een seconde, laat me omkeren Schrijf je het liefdeslied dat je verdiend hebt Ik ben hier al zo lang mee bezig, ik kan het nauwelijks verdragen om er nu aan te denken Elke seconde van mijn leven, teruggeduwd tot ik ze afbrak Ik ben zo lang egoïstisch geweest dat ik niet weet waarom je ooit zou blijven Elke minuut dat je hier was, heb ik jou en je liefde weggeduwd Maar jij, jij hebt me aan de lijn Vertelde me dat je denkt dat het tijd is Maak een verandering of dit gaat stagneren Gedraag je of je laat me vallen als een gesprek Nu wil ik een liefdesliedje schrijven Ook al vraag je me er nooit om Je een brief schrijven, lieve gedichten sturen Je om vergiffenis vragen, je vertellen dat ik fout zat Mezelf neerzetten, mijn trots naar binnen brengen En begin me te concentreren, verander wie ik ben geweest Geef me een seconde, laat me omkeren Schrijf je het liefdeslied dat je verdiend hebt Elke keer als ik denk dat ik je gekwetst heb Alles wat ik moet doen is doordenken Wat ik wil, jouw deugden opnoemen Verontschuldig je, ik verdien je niet Elke keer als ik weet dat ik je gekwetst heb Alles wat ik moet doen is doornemen Wat ik nodig heb, je deugden opnoemen Verontschuldig je, ik verdien je niet Nu wil ik een liefdesliedje schrijven Ook al vraag je me er nooit om Je een brief schrijven, lieve gedichten sturen Je om vergiffenis vragen, je vertellen dat ik fout zat Mezelf neerzetten, mijn trots naar binnen brengen En begin me te concentreren, verander wie ik ben geweest Geef me een seconde, laat me omkeren Schrijf je het liefdeslied dat je verdiend hebt Geef me een seconde, laat me omkeren Schrijf je het liefdeslied dat je verdiend hebt