Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tegan and sara Songtekst: wake up exhausted

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tegan and sara - wake up exhausted ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wake up exhausted? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tegan and sara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tegan and sara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wake up exhausted .

Origineel

I wake up exhausted, it's not morning It's back to sleep to re-dream me We're alone and we're happy, But there you are, angry with me Are you alright? I can stand up straight Are you alright? Can you get me off your mind? I hated this city, before you came here So let go, and move on We're strangers, we're not friends I hate this and I hate them This city's exhausted and it's wound up, Soon to be a place just filled up And I found out that you're angry And you're sorry you ever met me Are you alright? I can stand up straight Are you alright? Can you get me off your mind? I am alright I can stand up straight Are you alright? Can you get me off your mind? I wake up exhausted, it's not morning It's back to sleep to re-dream me We're alone and we're happy, But there you are, angry with me Are you alright? I can stand up straight Are you alright? I can get you off my mind I am alright I can stand up straight Are you alright? Can you get me off your mind? Can you get me off your mind? Can you get me off your mind? Can you get me off your mind? Can you get me off your mind?

 

Vertaling

Ik word uitgeput wakker, het is nog geen ochtend Het is terug naar de slaap om me opnieuw te dromen We zijn alleen en we zijn gelukkig, Maar daar ben je, boos op mij. Alles goed met je? Ik kan rechtop staan. Gaat het goed met je? Kun je me uit je gedachten zetten? Ik haatte deze stad, voordat jij hier kwam. Dus laat los, en ga verder. We zijn vreemden, we zijn geen vrienden. Ik haat dit en ik haat hen. Deze stad is uitgeput en het is opgewonden, Binnenkort een plek die net is opgevuld En ik ben erachter gekomen dat je boos bent En je hebt spijt dat je me ooit ontmoet hebt. Ben je in orde? Ik kan rechtop staan. Gaat het goed met je? Kun je me uit je hoofd zetten? Ik ben in orde. Ik kan rechtop staan. Ben je in orde? Kun je me uit je hoofd zetten? Ik word uitgeput wakker, het is nog geen ochtend. Het is terug naar de slaap om me opnieuw te dromen. We zijn alleen en we zijn gelukkig, Maar daar ben je, boos op mij. Alles goed met je? Ik kan rechtop staan. Gaat het goed met je? Ik kan je uit mijn gedachten krijgen. Ik ben in orde. Ik kan rechtop staan. Ben je in orde? Kun je me uit je hoofd zetten? Kun je me uit je hoofd zetten? Kun je me uit je hoofd zetten? Kun je me uit je hoofd zetten? Kun je me uit je hoofd zetten?