Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tegan and sara Songtekst: want to be bad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tegan and sara - want to be bad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van want to be bad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tegan and sara! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tegan and sara en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals want to be bad .

Origineel

Your crowbar swung Through the, the restaurant More like a pub Yeah we, we drank a lot Don't get in Over your head I just want to be bad Oh oh alright I just want to be bad Oh oh alright You're so tragedy And you were hard on me You're so tragedy And you were hard on me You might be dead But it's hard to know The night turns in But you all go Don't get in Over your head I just want to be bad Oh oh alright I just want to be bad Oh oh alright You're so tragedy And you were hard on me You're so tragedy And you were hard on me Then morning came (Then morning came) We're in this together And then morning came (Then morning came) We're in this together I don't care how far we go What's the matter? What's the matter? I just want to be bad Oh oh alright I just want to be bad Oh oh alright You're so tragedy And you were hard on me You're so tragedy And you were hard on me

 

Vertaling

Je koevoet zwaaide Door het, het restaurant Meer een kroeg. Ja, we, we dronken veel. Stap er niet in Over je hoofd. Ik wil gewoon slecht zijn. Oh oh goed. Ik wil gewoon slecht zijn. Oh oh al goed Je bent zo'n tragedie En je was hard voor me Je bent zo'n tragedie En je was hard voor me You might be dead Maar het is moeilijk te weten De nacht gaat in But you all go Ga er niet in Over je hoofd I just want to be bad Oh oh al goed I just want to be bad Oh oh al goed Je bent zo'n tragedie En je was hard voor me You're so tragedy And you were hard on me Then morning came (Toen kwam de ochtend) We're in this together En toen kwam de ochtend (Toen de ochtend kwam) We're in this together Het kan me niet schelen hoe ver we gaan Wat is er aan de hand? Wat er aan de hand is? I just want to be bad Oh oh goed I just want to be bad Oh oh goed You're so tragedy And you were hard on me You're so tragedy And you were hard on me