Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ten mile tide Songtekst: stay with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ten mile tide - stay with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ten mile tide! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van ten mile tide en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay with me .

Origineel

I went sailin' out to the farthest seas I went lookin' for answers and she came to me I said, I don't know what to do She said just stay with me, stay with me I'd been up and down and all around I'd been in every little corner of every little town I said, I don't know where to go She said just stay with me, stay with me Well, the sun was going down and it was getting late And the winding road ahead held a winding dose of fate I said, I don't know just where to turn She said just stay with me, stay with me I looked at her, and she looked at me And the signs were all there, it was so easy to see She reached out and took me by the hand And said just stay with me, stay with me So I dropped my pack and I sparked up a light And the fire grew high and her eyes glowed bright I said, I don't know what to do She said just stay with me, stay with me (Chorus): Why don't you Stay the night with me Well she opened her basket and there was plenty to share As my lonesome guitar soothed the cool evening air I said I've got some places I've gotta go She said just stay with me, stay with me I started strummin' a tune and it went something like this It was soft it was smooth like a velvety mist I said I don't think I am what you need She said just stay with me, stay with me Well, as the fog rolled in she drew closer to me, Until the fire and her was all I could see I said I can't allow myself to fall for you She said just stay with me, stay with me Then she reached out gently and put her hand on the strings Said I'm not lookin' for love, I'm not lookin' for rings I know you don't got those to give I wish you'd stay with me, stay with me So I dropped my guitar and I looked in her eyes And the charm that was there made me gasp in surprise And as she drew me in, I knew I was falling fast And she said just stay with me, stay with me (Chorus) I woke up at dawn, but she wasn't around And though I looked so hard, she was not to be found I said my girl where have you gone Why didn't you stay with me, stay with me I searched and I scrambled and I searched some more But the wind was arisin' my ship was too close to shore I said my girl where have you gone Why didn't you just stay with me, stay with me Then I found her note, and it said she was gone And I understood then why she set off alone It said I walked away, but I wanted to stay And have you stay with me, stay with me Well, I'm sailin' now across unknown seas But when I listen closely to the evenin' breeze I swear I hear a whispered voice that says Just stay with me, stay with me So I'm headin' back, but I'm not there yet Though it gets so hard when I see the sun set And a voice inside my chest cries out Just stay with me, stay with me (Chorus)

 

Vertaling

Ik zeilde naar de verste zeeën Ik ging op zoek naar antwoorden en zij kwam naar mij Ik zei, ik weet niet wat ik moet doen Ze zei blijf gewoon bij me, blijf bij me I'd been up and down and all around I'd been in every little corner of every little town I said, I don't know where to go She said just stay with me, stay with me Nou, de zon ging onder en het werd al laat And the winding road ahead held a winding dose of fate I said, I don't know just where to turn She said just stay with me, stay with me I looked at her, and she looked at me En de tekens waren er allemaal, het was zo makkelijk te zien Ze reikte uit en nam me bij de hand En zei blijf bij me, blijf bij me Dus liet ik mijn rugzak vallen en ontstak een licht En het vuur groeide hoog en haar ogen gloeiden helder I said, I don't know what to do She said just stay with me, stay with me (refrein): Why don't you Blijf de nacht bij mij Wel, ze opende haar mand en er was genoeg om te delen As my lonesome guitar soothed the cool evening air I said I've got some places I've gotta go She said just stay with me, stay with me I started strummin' a tune and it went something like this It was soft it was smooth like a velvety mist I said I don't think I am what you need She said just stay with me, stay with me Nou, toen de mist optrok kwam ze dichter bij me, Tot het vuur en haar alles was wat ik kon zien I said I can't allow myself to fall for you She said just stay with me, stay with me Toen reikte ze zachtjes haar hand uit en legde haar hand op de snaren Ik ben niet op zoek naar liefde, ik ben niet op zoek naar ringen Ik weet dat je die niet hebt om te geven I wish you'd stay with me, stay with me So I dropped my guitar and I looked in her eyes And the charm that was there made me gasp in surprise And as she attract me in, I knew I was falling fast And she said just stay with me, stay with me (refrein) I woke up at dawn, but she was not around En hoewel ik zo hard zocht, was ze niet te vinden Ik zei mijn meisje waar ben je gebleven Waarom ben je niet bij me gebleven, blijf bij me Ik zocht en ik krabbelde en ik zocht nog meer Maar de wind stak op, mijn schip was te dicht bij de kust I said my girl where have you gone Waarom ben je niet gewoon bij me gebleven, blijf bij me Toen vond ik haar briefje, en er stond op dat ze weg was En ik begreep toen waarom ze alleen wegging Er stond dat ik wegliep, maar ik wilde blijven En dat je bij me blijft, bij me blijft Nou, ik zeil nu over onbekende zeeën Maar als ik goed luister naar de avondwind Ik zweer dat ik een gefluisterde stem hoor die zegt Blijf bij me, blijf bij me Dus ik ga terug, maar ik ben er nog niet Hoewel het zo moeilijk wordt als ik de zon zie ondergaan En een stemmetje in mijn borst schreeuwt Just stay with me, stay with me (refrein)