Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ten tonnes Songtekst: born to lose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ten tonnes - born to lose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van born to lose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ten tonnes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van ten tonnes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals born to lose .

Origineel

No, you can't fool me with your crocodile tears I would rather drown in them before I let you in I was just a part of your game The pawn on the board, the dice in your hand Oh, all you did was waste up my precious time I put my hands up and shout from the back of the line 'Cause I been on the back foot lately I been playing catch up with you But honey, you're a heart roller Baby, I was born, born, born to me 'Cause baby, I was born to lose No, I don't believe you, not for a second You go and turn the tables all of a sudden How do you expect me to trust The snake round my neck, confessing their love? Oh, all you did was waste up my precious time I put my hands up and shout from the back of the line 'Cause I been on the back foot lately I been playing catch up with you But honey, you're a heart roller Baby, I was born, born, born to me 'Cause baby, I was born to lose Born, born, born, born to lose Born, born, born, born to lose Born, born, born, born to lose Born, born, born, born 'Cause I been on the back foot lately I been playing catch up with you But honey, you're a heart roller Baby, I was born, born, born to me 'Cause baby, I was born to lose

 

Vertaling

Nee, je kunt me niet voor de gek houden met je krokodillentranen Ik verdrink er nog liever in dan dat ik je binnenlaat Ik was slechts een deel van je spel De pion op het bord, de dobbelsteen in je hand Oh, alles wat je deed was mijn kostbare tijd verspillen Ik steek mijn handen in de lucht en schreeuw vanachter in de rij 'Cause I been on the back foot lately I been playing catch up with you But honey, you're a heart roller Baby, I was born, born, born to me 'Cause baby, I was born to lose Nee, ik geloof je niet, voor geen seconde Je draait de rollen ineens om Hoe verwacht je dat ik je vertrouw? De slang om mijn nek, die hun liefde opbiecht? Oh, alles wat je deed was het verspillen van mijn kostbare tijd. Ik steek mijn handen omhoog en schreeuw van achter in de rij 'Cause I been on the back foot lately I been playing catch up with you But honey, you're a heart roller Baby, I was born, born, born to me 'Cause baby, I was born to lose Geboren, geboren, geboren, geboren om te verliezen Geboren, geboren, geboren, geboren om te verliezen Geboren, geboren, geboren, geboren om te verliezen Born, born, born, born 'Cause I been on the back foot lately I been playing catch up with you But honey, you're a heart roller Baby, I was born, born, born to me 'Cause baby, I was born to lose