Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ten years after Songtekst: love like a man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ten years after - love like a man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love like a man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ten years after! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van ten years after en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love like a man .

Origineel

You roly-poly All over town But you come on back to me When things are down Love like a man Love all you can Your satisfaction Is growing less If you come on back to me Use my address and let you Love like a man Love all you can You are the woman You can't deny You look so good to me, girl You make me high I'll tell you something I think you know When you flash those eyes at me All systems go and let you Love like a man Love all you can

 

Vertaling

You roly-poly Door de hele stad Maar je komt terug naar mij When things are down liefhebben als een man Hou zoveel je kunt Je voldoening Wordt minder Als je terugkomt naar mij Gebruik mijn adres en laat je Love like a man Hou van alles wat je kunt Jij bent de vrouw Die je niet kunt ontkennen Je ziet er zo goed uit voor mij, meisje Je maakt me high Ik zal je iets vertellen Ik denk dat je het weet Als je met die ogen naar me knippert Alle systemen gaan uit en laten je Love like a man Hou van alles wat je kunt