Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tenacious d Songtekst: jesus ranch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tenacious d - jesus ranch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jesus ranch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tenacious d! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tenacious d en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jesus ranch .

Origineel

It was a big day on Jesus Ranch. Jesus Ranch. He was harvesting a big tomato. It was in the sand, alright. I'm taking a walk in the woods,. And it's nice outside. Smells of shit. Liggaguie, Lig-a-gig-a-gig-a-guie-a-ga. I come upon a silver striped mushroom and a. Fa-la-la-la-ly-la-ly! And a fly-fly. It was a big day on Jesus Ranch,. Jesus Ranch, Jesus!. I fell in love with big potato. That's when I started to dance. Yeah! In France. I'm taking a walk in the woods. Fuck yeah!. It's nice! Very, very nice!. Smells of shit. Liggaguie, Lig-a-gig-a-gig-a-guie-a-ga. I come upon a silver striped mushroom and a. Fa-la-la-la-ly-la-ly! And a fly-fly. Fa-la-la-la-ly-la-ly! And a fly,. I'm gone

 

Vertaling

Het was een grote dag op Jesus Ranch. Jesus Ranch. Hij was een grote tomaat aan het oogsten. Het was in het zand, oké. Ik maak een wandeling in het bos. En het is mooi buiten. Het ruikt naar stront. Liggaguie, Lig-a-gig-a-gig-a-guie-a-ga. Ik kom een zilver gestreepte paddestoel tegen en een. Fa-la-la-ly-la-ly! En een vlieg-vlieg. Het was een grote dag op Jesus Ranch,. Jesus Ranch, Jesus! Ik werd verliefd op grote aardappel. Dat is wanneer ik begon te dansen. Yeah! In Frankrijk. Ik maak een wandeling in het bos. Fuck yeah! Het is mooi! Heel, heel mooi!. Het ruikt naar stront. Liggaguie, Lig-a-gig-a-gig-a-guie-a-ga. Ik kom op een zilver gestreepte paddestoel en een. Fa-la-la-ly-la-ly! En een vlieg-vlieg. Fa-la-la-la-ly-la-ly! En een vlieg,. Ik ben weg.