Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teo e edu Songtekst: fácil de falar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teo e edu - fácil de falar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fácil de falar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teo e edu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teo e edu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fácil de falar .

Origineel

Se fosse fácil eu te falava amor. Mas hoje eu me peguei chorando. pensando em você. seu telefone eu nem tenho mais. até seu nome tentei esquecer. Fácil de falar. Difícil de fazer. Mas quando bate aquela dor. É de você que eu lembro. Amor. Eu não consigo explicar. Mesmo que houvesse outra vida. Seria você. E não adianta tentar entender. Fácil de falar. Difícil de fazer. Tudo que eu olho. Me faz lembrar você. Fácil de falar. Difícil de fazer. Vou levando a vida. Tentando te esquecer

 

Vertaling

Als het makkelijk was, zou ik je liefde vertellen. Maar vandaag betrapte ik mezelf erop dat ik huilde. Ik dacht aan je. Je telefoonnummer heb ik niet eens meer. Zelfs je naam probeerde ik te vergeten. Makkelijk gezegd. Moeilijk te doen. Maar wanneer die pijn toeslaat. Jij bent degene die ik me herinner. Liefde. Ik kan het niet uitleggen. Zelfs als er een ander leven was. Dat zou jij zijn. En het heeft geen zin om te proberen het te begrijpen. Makkelijk gezegd. Moeilijk te doen. Alles waar ik naar kijk Doet me aan jou denken. Makkelijk gezegd. Moeilijk te doen. Ik ga door het leven. Ik probeer je te vergeten.