Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teo e edu Songtekst: meu erro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teo e edu - meu erro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meu erro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teo e edu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teo e edu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meu erro .

Origineel

Tantas vezes você falou quantas vezes você chorou. Eu não quis, eu não pude entender. Que o erro estava em mim. O carinho que eu não te dei sofrimento que eu te. causei. Esquecendo de tudo vivendo pro mundo te abandonei. Quase perdi seu amor por causa de amigos. Agora tudo mudou só quero estar contigo.. Eu agora vou, pensar bem melhor sobre nós dois. Primeiro você os outros depois. Vou cuidar melhor do nosso amor. Sei que eu errei deixei pra depois quem sempre amei. Mas envergonhado te peço desculpas Agora vou mudar.

 

Vertaling

Zoveel keer heb je gesproken en zoveel keer heb je gehuild. Ik wilde het niet, ik begreep het niet. Dat de fout in mij zat. De genegenheid die ik je niet gaf, het lijden dat ik je aandeed. Alles vergetend wat leeft voor de wereld liet ik je in de steek. Bijna je liefde verloren door vrienden. Nu is alles veranderd, ik wil alleen maar bij jou zijn. Nu ga ik beter over ons beiden denken. Eerst jij, dan anderen. Ik zal beter voor onze liefde zorgen. Ik weet dat ik fout zat, ik verliet degene van wie ik altijd hield voor later. Maar beschaamd verontschuldig ik me Nu zal ik veranderen.