Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teodoro e sampaio Songtekst: mentira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teodoro e sampaio - mentira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mentira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teodoro e sampaio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teodoro e sampaio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mentira .

Origineel

Se eu disser que esqueci seus doces beijos,. Que eu não sonho com você nem te desejo,. É mentira.. Que eu vivo numa boa sem você,. Que eu não choro em casa depois de te ver,. É mentira.. Se eu disser que já não sinto mais ciúme,. Que acabou das minhas roupas seu perfume,. É mentira.. Eu quero que você volte pra mim.. E esse nosso amor não vai ter fim,. Isso não é mentira.. Mentira se disser por aí que já me esqueceu.. Se jurou em meus braços que seu amor sou eu.. Já não temos motivo pra adiar esse jogo.. É, por mais que tentamos enganar a paixão,. O amor é mais forte dentro do coração.. Se ainda me quiser, quero tudo de novo.

 

Vertaling

Als ik zeg dat ik je zoete kussen vergeten ben. dat ik niet van je droom of naar je verlang. Het is een leugen... Dat ik zonder jou leef... Dat ik thuis niet huil nadat ik je gezien heb... Het is een leugen... Als ik zeg dat ik niet meer jaloers ben... dat ik klaar ben met jouw parfum op mijn kleren... Het is een leugen... Ik wil dat je bij me terugkomt... En deze liefde van ons zal niet eindigen... Dat is geen leugen... Het is een leugen als je zegt dat je over me heen bent... Als je in mijn armen zweert dat je van mij houdt... Er is geen reden meer om dit spel uit te stellen... Ja, hoezeer we ook proberen de passie voor de gek te houden. "Liefde is sterker in het hart... Als je me nog steeds wilt, wil ik het allemaal opnieuw.