Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teodoro e sampaio Songtekst: morro de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teodoro e sampaio - morro de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van morro de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teodoro e sampaio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teodoro e sampaio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals morro de amor .

Origineel

Faz tempo que ela vem mexendo comigo. Não é de hoje que estou de olho nela. Eu sei que estou correndo grande perigo. Mas eu sou alucinado por causa dela. Eu sei que ela é casada e tem marido. O valentão é perigoso ela me avisou. E se me pegar com ela ele me apaga. Mas um homem apaixonado não pensa em nada. Se eu perder essa mulher eu morro de amor. Morro de amor morro de amor. Se eu perder essa mulher. eu sei que morro morro de amor. ela já disse pra ele que arrume outra. Não quer mais em sua frente nem como amigo. Ele vai me desculpar mas chegou a hora. Esta noite eu vou embora ela vai comigo. Se ela ao lado dele não é feliz. Nos meus braços ela vai encontrar calor. Felicidade bateu em minha janela. Enquanto ele dispensa os carinhos dela. Apaixonado por ela eu morro de amor

 

Vertaling

Ze speelt al een tijdje met me. Ik heb al een hele tijd een oogje op haar. Ik weet dat ik in groot gevaar ben. Maar ik ben gek op haar. Ik weet dat ze getrouwd is en een man heeft. De bullebak is gevaarlijk, waarschuwde ze me. En als hij me met haar betrapt, zet hij me buiten. Maar een verliefde man denkt aan niets. Als ik deze vrouw verlies, zal ik sterven van liefde. Ik zal sterven van liefde, ik zal sterven van liefde. Als ik deze vrouw verlies, weet ik dat ik zal sterven van liefde. Ze heeft hem al gezegd een ander te zoeken. Hij wil haar niet in zijn bijzijn, zelfs niet als vriendin. Hij zal me vergeven, maar de tijd is gekomen. Vanavond vertrek ik en zij gaat met me mee. Als ze niet gelukkig is met hem. In mijn armen zal ze warmte vinden. Geluk viel door mijn raam Terwijl hij haar affecties afwijst. Verliefd op haar sterf ik van liefde