Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teodoro e sampaio Songtekst: não conte pra ninguém

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teodoro e sampaio - não conte pra ninguém ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não conte pra ninguém? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teodoro e sampaio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teodoro e sampaio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não conte pra ninguém .

Origineel

Mulher vê se toma juízo. Você sabe que eu preciso desse seu amor. Vê se me leva a serio. Deixe desse lero-lero eu peço por favor. Você precisa entender. Que eu não consigo ficar sem você. Você sabe que eu te amo. Vivo pelos cantos chorando. Você adora me ver sofrer. Ai, amor não faz isso comigo, não. Não maltrate o meu coração. Não me mate de tanta paixão. Ai, amor se você gosta de outro alguém. Fique com ele e comigo também. Por favor não vai embora desta casa. Fique com ele só não conte pra ninguém

 

Vertaling

Vrouw, kom tot je zinnen. Je weet dat ik die liefde van jou nodig heb. Neem me serieus. Hou op met die onzin, ik smeek het je. Je moet begrijpen Ik kan niet zonder jou. Je weet dat ik van je hou. Ik leef in huilende hoeken. Je ziet me graag lijden. Oh, baby, doe me dit niet aan. Doe mijn hart geen pijn. Dood me niet met zoveel passie. Oh, baby, als je iemand anders leuk vindt. Blijf bij hem en mij ook. Verlaat dit huis alsjeblieft niet. Blijf bij hem, maar vertel het aan niemand.