Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teodoro e sampaio Songtekst: tentei te esquecer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teodoro e sampaio - tentei te esquecer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tentei te esquecer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teodoro e sampaio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teodoro e sampaio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tentei te esquecer .

Origineel

Ah como eu quero te encontrar novamente. Estou sozinho procurando você. Ah como eu quero te abraçar loucamente. Olhar dentro dos teus olhos e dizer.... Não vivo sem você. O tempo passa cai a noite,. o dia vem. tento fingir mas não dá. pra esconder. Ah eu sonhei nas noites vagas,. com teu amor. Provei teu beijo, magoei. minha dor. Tentei te esquecer, não deu. Pensei que fosse mais forte. que esse amor. Ó minha paixão, sou teu. Por mais que eu queira. disfarçar como estou. O meu coração,. se nega aceitar. Passa o tempo eu não esqueço de te amar.

 

Vertaling

Oh hoe graag ik je weer wil vinden. Ik ben helemaal alleen op zoek naar jou. Oh hoe graag ik je in mijn armen wil houden. Kijk in je ogen en zeg .... Ik kan niet leven zonder jou. De tijd verstrijkt, de nacht valt, de dag komt. Ik probeer te doen alsof, maar ik kan me niet verbergen. Ah ik droomde in de nachten,. met jouw liefde. Ik proefde je kus, ik heb pijn. Mijn pijn. Ik heb geprobeerd je te vergeten, maar dat is niet gelukt. Ik dacht dat ik sterker was dan deze liefde. O mijn passie, ik ben de jouwe. Hoe graag ik ook wil. vermom me zoals ik ben. Mijn hart weigert te accepteren. De tijd verstrijkt en ik vergeet niet van je te houden.