Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: terence trent d’arby Songtekst: ...and i need to be with someone tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: terence trent d’arby - ...and i need to be with someone tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ...and i need to be with someone tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van terence trent d’arby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van terence trent d’arby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ...and i need to be with someone tonight .

Origineel

Shine on your light Lead me to your home Lower your sights Put away your comb Though black babies are starving And cows fed for the carving All I know is I'm lonely And I need to be with someone tonight Lift up your chin Let me see your eyes Words are not my yen My tongue is often tied Though apartheid's a greater issue I long to hear "I miss you" All I know is I'm lonely And I need to be with someone tonight 'Till men stop being intimidated By women who have made it All I know is I'm lonely And I need to be with someone tonight

 

Vertaling

Schijn op uw licht Leid mij naar uw huis Laat uw vizier zakken Leg je kam weg Hoewel zwarte baby's verhongeren En koeien gevoed worden voor het snijden Alles wat ik weet is dat ik eenzaam ben En ik moet vanavond bij iemand zijn Hef je kin op Laat me je ogen zien Woorden zijn niet mijn ding Mijn tong is vaak gebonden Hoewel apartheid een groter probleem is Ik verlang te horen "Ik mis je" Alles wat ik weet is dat ik eenzaam ben And I need to be with someone tonight Totdat mannen zich niet meer laten intimideren Door vrouwen die het gemaakt hebben Alles wat ik weet is dat ik eenzaam ben And I need to be with someone tonight