Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teresa cristina Songtekst: fechei a porta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teresa cristina - fechei a porta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fechei a porta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teresa cristina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teresa cristina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fechei a porta .

Origineel

Eu não quero mais amar. Pra não sofrer ingratidão. Depois do que eu passei. Fechei a porta do meu coração. Eu dei a ela todo o carinho. E, no entanto, acabei sozinho

 

Vertaling

Ik wil niet meer liefhebben. Lijd niet aan ondankbaarheid. Na wat ik heb meegemaakt. Ik sloot de deur van mijn hart. Ik gaf haar alle liefde E, echter, ik eindigde alleen