Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teresa cristina Songtekst: orgulho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teresa cristina - orgulho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van orgulho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teresa cristina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teresa cristina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals orgulho .

Origineel

Orgulho. Waldir Rocha / Nelson Wederkind. Tu me mandaste embora, eu irei. Mas comigo também levarei. O orgulho de não mais voltar. Mesmo que a vida se torne cruel. Se transforme numa taça de fel. Este trapo tu não mais verás. Eu seguirei com o meu dissabor. Com a alma partida de dor. Procurando esquecer. Deus sabe bem quem errou de nós dois. E dará o castigo depois. O castigo a quem merecer

 

Vertaling

Trots. Waldir Rocha / Nelson Wederkind. Je stuurde me weg, ik zal gaan. Maar met mij zal ik ook De trots om nooit meer terug te komen. Zelfs als het leven wreed wordt. Verandert in een kom met gal. Dit vod zul je nooit meer zien. Ik ga verder met mijn ontevredenheid. Met mijn ziel gebroken van pijn. Proberen te vergeten. God weet goed wie ons beiden onrecht heeft aangedaan. En zal daarna de straf geven. De straf aan hen die het verdienen