Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: teresa cristina Songtekst: pra cobrir a solidão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: teresa cristina - pra cobrir a solidão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pra cobrir a solidão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van teresa cristina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van teresa cristina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pra cobrir a solidão .

Origineel

Se ouvir falar. Pode acreditar. Tudo é ilusão. O mundo é louco. Sendo o homem um pouco triste. Quero ver quem tem palavra. Pra cobrir a solidão. Quero ver quem tira mágoa. Sem cantar uma canção. Quero ver quem tem palavra. Pra cobrir a solidão. Quero ver quem tira mágoa. Sem cantar uma canção. O que foi e o que tinha de ser. O que a sua dor perceber. A vida peleja mas ensina. Pra não dizer que a canção me enganou. Aprenda feliz que a dor é como o amor. Termina. Pra não dizer que a canção me enganou. Aprenda feliz que a dor é como o amor. Termina

 

Vertaling

Als je het hoort. Je kunt het geloven. Alles is illusie. De wereld is gek. Man die een beetje verdrietig is. Ik wil zien wie de woorden heeft Pra bedekt de eenzaamheid. Ik wil zien wie verdriet wegneemt Zonder een liedje te zingen. Ik wil zien wie er woorden heeft. Om de eenzaamheid te bedekken. Ik wil zien wie er verdriet wegneemt. Zonder een liedje te zingen. Wat was en wat moest zijn. O que a sua dor perceber. Het leven strijdt maar leert. Ik kan niet zeggen dat ik het goed vind. Leer gelukkig dat pijn als liefde is. Het eindigt. Ik kan niet zeggen dat ik het goed vind. Leer gelukkig dat pijn als liefde is. Eindigt op