Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tesla boy Songtekst: in your eyes radio edit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tesla boy - in your eyes radio edit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in your eyes radio edit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tesla boy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tesla boy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in your eyes radio edit .

Origineel

Hey, tell me what's going on You're in my skin My flesh and bone Hey, what have you done to me You bring me down Right to my knees In your eyes I try To confine My moan In your eyes I'm tied Burning deep inside Hey, tell me how does it feel When you unleash Beast of your whims Hey, I wish it never ends Till safety code Will break your dance In your eyes I try To confine My moan In your eyes I'm tied Burning deep inside In your eyes I try To confine My moan In your eyes I'm tied Burning deep inside

 

Vertaling

Hey, vertel me wat er aan de hand is You're in my skin Mijn vlees en botten Hey, wat heb je met me gedaan Je brengt me naar beneden Recht op mijn knieën In jouw ogen probeer ik Te beperken Mijn kreun In jouw ogen ben ik gebonden Brandend diep van binnen Hé, vertel me hoe het voelt Wanneer je het Beest van je grillen Hey, ik wens dat het nooit eindigt Tot de veiligheidscode Je dans zal breken In je ogen probeer ik Te beperken Mijn kreun In jouw ogen ben ik gebonden Brandend diep van binnen In jouw ogen probeer ik Te beperken Mijn kreun In jouw ogen ben ik gebonden Brandend diep van binnen