Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tha' hot club Songtekst: yeah!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tha' hot club - yeah! ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yeah!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tha' hot club! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tha' hot club en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yeah! .

Origineel

Peace up, A-Town down Yeah, ok! Lil' Jon [Chorus] Yeah, yeah yeah, yeah yeah, yeah Yeah, yeah yeah, yeah yeah, yeah I'm in the club with my homies, tryna get a lil' v-I, Keep it down on the low key, cause you know how it feels. I said shawty she was checkin' up on me, From the game she was spittin' my ear you'd think that she knew me. So we decided to chill Conversation got heavy, She had me feelin' like she's ready to blow (watch out oh, watch out) She saying come get me, come get me, So I got up and followed her to the floor, She said baby lets go, when I told her I said Yeah (yeah) shawty got down an' said come and get me Yeah (yeah) I got so caught up I forgot she told me Yeah (yeah) Her and my girl would be the best of homies Yeah (yeah) next thing I knew she was all up on me screaming [Chorus] Shes all up in my head now, Got me thinking that it might good idea to take her with me, Cause she's ready to leave. Now I gotta keep it real now, Cause on a one-to-ten she's a certified twenty, and that just ain't me. Cause I do know if I take that chance just where is it gonna lead, But what I do know is the way she dance makes shawty alright with me. The way she getting low! I'm like yeah, just work that out for me. She asked for one more dance and I'm Like yeah, how the hell am I supposed to leave? And I said Yeah (yeah) shawty got down an' said come and get me Yeah (yeah) I got so caught up I forgot she told me Yeah (yeah) Her and my girl would be the best of homies Yeah (yeah) next thing I knew she was all up on me screaming [Chorus] Luda', watch out my outfit's ridiculous, In the club lookin' so conspicuous. And rowl! these women all on the prowl, If you hold the head steady I'm a milk the cow. Forget about the game I'm a spit the truth, I won't stop till I get em in they birthday suits. So gimmie the rhythm and it'll be off with they clothes, Then bend over to the front and touch your toes. I left the jag and I took the Rolls, If they ain't cutting then I put em on foot patrol. How you like me now, When my pinky's valued over three hundred thousand, Lets drank you the one to please, Ludacris fill cups like double D's. Me and Ush once more and we leave em dead, We want a lady in the street but a freak in the bed to say Yeah (yeah) shawty got down an' said come and get me Yeah (yeah) I got so caught up I forgot she told me Yeah (yeah) Her and my girl would be the best of homies Yeah (yeah) next thing I knew she was all up on me screaming: [Chorus] Take that and rewind it back, Lil' Jon got the beat to make ya booty go (clap) Take that and rewind it back, Usher got the voice make ya booty go (clap) Take that and rewind it back, Ludacris got the flow make ya booty go (clap) Take that and rewind it back, Lil' Jon got the beat make ya booty go (clap)

 

Vertaling

Peace up, A-Town down Yeah, ok! Lil' Jon [Chorus] Yeah, yeah yeah, yeah yeah, yeah Yeah, yeah yeah, yeah yeah, yeah Ik ben in de club met mijn maatjes, en probeer een beetje v-I te worden, Keep it down on the low key, cause you know how it feels. Ik zei shawty dat ze me in de gaten hield, Aan het spel te zien spuugde ze in mijn oor, je zou denken dat ze me kende. So we decided to chill Conversatie werd zwaar, She had me feelin' like she's ready to blow (watch out oh, watch out) Ze zei kom me halen, kom me halen, Dus ik stond op en volgde haar naar de vloer, She said baby lets go, when I told her I said Ja (ja) Shawty kwam naar beneden en zei kom me maar halen Ja, ik was zo in de war dat ik vergat dat ze het me had verteld. Ja (ja) zij en mijn meisje zouden de beste maatjes zijn Yeah (yeah) voor ik het wist zat ze helemaal boven op me te schreeuwen [Chorus] Shes all up in my head now, Got me thinking that it might good idea to take her with me, Cause she's ready to leave. Now I gotta keep it real now, Cause on a one-to-ten she's a certified twenty, and that just ain't me. Want ik weet dat als ik die kans neem, waar dat toe zal leiden, Maar wat ik wel weet is dat de manier waarop ze danst, het goed maakt met mij. De manier waarop ze laag gaat! Ik heb zoiets van ja, werk dat even voor me uit. She asked for one more dance and I'm Zoals ja, hoe moet ik in godsnaam weggaan? En ik zei. Ja, Shawty kwam naar beneden en zei kom me maar halen. Ja, ik was zo in de war dat ik vergat dat ze het me had verteld. Ja (ja) Zij en mijn meisje zouden de beste maatjes zijn Yeah (yeah) voor ik het wist zat ze helemaal boven op me te schreeuwen [Chorus] Luda', kijk uit mijn outfit is belachelijk, In the club lookin' so conspicuous. En rowl! Deze vrouwen zijn allemaal op jacht, Als jij je hoofd stil houdt, melk ik de koe. Vergeet het spel, ik spuug de waarheid, Ik zal niet stoppen tot ik ze in hun verjaardagspak heb. Dus geef me het ritme en het zal uit zijn met de kleren, Buig dan voorover en raak je tenen aan. Ik verliet de kluif en ik nam de Rolls, Als ze het niet doen, zet ik ze op voetpatrouille. Wat vind je nu van me? Als mijn pink meer dan driehonderdduizend waard is, Laten we drinken dat jij degene bent die behaagt, Ludacris vult bekers als dubbele D's. Ik en Ush nog een keer en we laten ze dood achter, We willen een dame in de straat maar een freak in het bed om te zeggen Yeah (yeah) Shawty got down an' said come and get me Ja, ik werd zo meegesleept dat ik vergat dat ze het me vertelde. Ja (ja) zij en mijn meisje zouden de beste maatjes zijn Yeah (yeah) voor ik het wist zat ze helemaal boven op me te schreeuwen: [Chorus] Take that and rewind it back, Lil' Jon got the beat to make ya booty go (clap) Take that and rewind it back, Usher got the voice make ya booty go (clap) Take that and rewind it back, Ludacris got the flow make ya booty go (clap) Take that and rewind it back, Lil' Jon got the beat make ya booty go (clap)