Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thaeme e thiago Songtekst: nunca foi ex

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thaeme e thiago - nunca foi ex ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nunca foi ex? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thaeme e thiago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thaeme e thiago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nunca foi ex .

Origineel

Tô sabendo que tá namorando. Vi a foto que você postou. Na legenda tinha tantos planos. Tantos planos que a gente sonhou. Que a gente sonhou. Eu confesso deu nó na garganta. A cabeça chegou a pirar. Fui sair pra festar com as amigas. Encontrei a amiga dele lá. Me contou que mesmo namorando. Em nós dois continua a pensar. Quando eu tava indo embora. Que surpresa ele tava lá. Pensa num frio na barriga quando eu te encontrei. Sozinha num canto bebendo também. Pra mim você nunca foi ex. A gente de cabeça tonta e o barzinho lotado. Feito idiotas lembrando o passado. Eu não sei porque que a gente tava separado

 

Vertaling

Ik hoor dat je verkering hebt. Ik zag de foto die je postte. In het opschrift waren er zoveel plannen. Zoveel plannen waar we van droomden. Waar we van droomden. Ik moet toegeven, ik kreeg een brok in mijn keel. Mijn hoofd werd gek. Ik ging uit om te feesten met mijn vrienden. Ik kwam zijn vriend daar tegen. Ze vertelde me dat, ook al gaat hij uit. Hij denkt nog steeds aan ons tweeën. Toen ik wegging. Wat een verrassing dat hij er was. Denk aan de vlinders in mijn buik toen ik je vond. Alleen in een hoekje, ook drinken. Voor mij was je nooit een ex. We waren allemaal duizelig en de bar zat vol. Zoals idioten die zich het verleden herinneren. Ik weet niet waarom we gescheiden werden