Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thaeme e thiago Songtekst: vidinha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thaeme e thiago - vidinha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vidinha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thaeme e thiago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thaeme e thiago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vidinha .

Origineel

Assina vidinha. Assina vidinha. Assina vidinha. Assina vidinha. Preparou a papelada,. Inventou um falatório,. Me levou la no cartório,. Só que eu não vou assinar. Assina vidinha. Assina vidinha. A vidinha levou casa,. Ela levou apartamento,. Desse jeito eu não aguento,. Ela não para de levar. Não para de levar. Não paro de levar!. O apartamento que eu morei,. A vidinha levou,. Os imóveis que eu comprei,. A vidinha levou,. Tudo que eu conquistei,. A vidinha levou. A vidinha levou. Cartão de crédito também,. A vidinha levou,. O dinheiro que guardei. A vidinha levou,. A boiada que engordei. A vidinha levou. Lembra o amigo que você me apresentou,. E o personal que me indicou. A vidinha pegou!. Preparou a papelada,. Inventou um falatório,. Me levou la no cartório,. Só que eu não vou assinar. Assina vidinha. Assina vidinha. A vidinha levou casa,. Ela levou apartamento,. Desse jeito eu não aguento,. Ela não para de levar. Não para de levar. Não paro de levar!. O apartamento que eu morei,. A vidinha levou,. Os imóveis que eu comprei,. A vidinha levou,. Tudo que eu conquistei,. A vidinha levou. A vidinha levou. Cartão de crédito também,. A vidinha levou,. O dinheiro que guardei. A vidinha levou,. A boiada que engordei. A vidinha levou. Lembra o amigo que você me apresentou,. E o personal que me indicou. A vidinha pegou!. O apartamento que eu morei,. A vidinha levou,. Os imóveis que eu comprei,. A vidinha levou,. Tudo que eu conquistei,. A vidinha levou. A vidinha levou. Cartão de crédito também,. A vidinha levou,. O dinheiro que guardei. A vidinha levou,. A boiada que engordei. A vidinha levou. Lembra o amigo que você me apresentou,. E o personal que me indicou. A vidinha pegou!

 

Vertaling

Teken mijn leven. Teken leven. Teken mijn leven. Teken een beetje leven. Hij bereidde het papierwerk voor. Hij heeft al die praatjes verzonnen. Hij bracht me naar de notaris. Maar ik teken het niet. Teken mijn leven. Teken het gewoon. Het leven nam het huis. Ze nam het appartement. Op deze manier kan ik er niet tegen. Ze wil niet stoppen. Ze wil niet stoppen. Ik kan niet stoppen het weg te nemen! Het appartement waar ik woonde. Het leven nam weg... Het onroerend goed dat ik kocht. Het leven nam weg... Alles wat ik veroverd heb. Het leven weggenomen. Het leven weggenomen. Kredietkaarten ook. Het leven nam weg... Het geld heb ik gehouden. Het leven nam weg... Het vee heb ik vetgemest. Het leven nam het weg. Herinner je de vriend aan wie je me hebt voorgesteld. En de man waar je me over vertelde. Het kleine leven nam het. Jij hebt het papierwerk voorbereid. Je hebt een hoop praatjes verzonnen. Hij bracht me naar de notaris. Maar ik zal het niet ondertekenen. Teken mijn leven. Teken het gewoon. Het leven nam het huis. Ze nam het appartement. Op deze manier kan ik er niet tegen. Ze wil niet stoppen. Ze wil niet stoppen. Ik kan niet stoppen het weg te nemen! Het appartement waar ik woonde. Het leven nam weg... Het onroerend goed dat ik kocht. Het leven nam weg... Alles wat ik veroverd heb. Het leven weggenomen. Het leven weggenomen. Kredietkaarten ook. Het leven nam weg... Het geld heb ik gehouden. Het leven nam weg... Het vee heb ik vetgemest. Het leven nam het weg. Herinner je de vriend aan wie je me hebt voorgesteld. En de man waar je me over vertelde. Het leven nam het weg. Het appartement waar ik woonde. Het leven nam het weg. Het onroerend goed dat ik kocht. Het leven nam weg... Alles wat ik veroverd heb. Het leven weggenomen. Het leven weggenomen. Kredietkaarten ook. Het leven nam weg... Het geld heb ik gehouden. Het leven nam weg... Het vee heb ik vetgemest. Het leven nam het weg. Herinner je de vriend aan wie je me hebt voorgesteld. En de man waar je me over vertelde. Het leven nam het!