Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thalia Songtekst: me oyen, me escuchan

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thalia - me oyen, me escuchan ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me oyen, me escuchan? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thalia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thalia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me oyen, me escuchan .

Origineel

¿Están ahí mis vidas? ¿Están ahí?. ¿Me oyen? ¿Me escuchan?. ¿Me sienten?. ¿Están ahí mis vidas? ¿Están ahí?. ¿Me oyen? ¿Me escuchan?. ¿Me sienten?. ¿Me escuchan? ¿Me oyen?. ¿Me escuchan? ¿Me oyen?. ¿Me sienten?. Yo estoy feliz, feliz, feliz, feliz, feliz. Feliz de que los tengo. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. Tikitikitin, takatakatan, tikitikitin, takatakatan. Tikitikitintintin, takatakatantantan. Tikitikitintintin, takatakatantantan. Tikitikitin, takatakatan, tikitikitin, takatakatan. Tikitikitintintin, takatakatantantan. Tikitikitintintin, takatakatan, tan, tan, tan. ¿Están ahí mis vidas? ¿Están ahí?. ¿Me oyen? ¿Me escuchan?. ¿Me sienteen?. ¿Me escuchan? ¿Me oyen?. ¿Me escuchan? ¿Me oyen?. ¿Me sienteen?. Yo estoy feliz, feliz, feliz, feliz, feliz. Feliz de que los tengo. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. Tikitikitin, takatakatan, tikitikitin, takatakatan. Tikitikitintintin, takatakatantantan. Tikitikitintintin, takatakatantantan. Tikitikitin, takatakatan, tikitikitin, takatakatan. Tikitikitintintin, takatakatantantan. Tikitikitintintin, takatakatan, tan, tan, tan. Gracias. Gracias. Los amo bye. Bye bye bye bye, bye bye bye. ¿Como le apago?

 

Vertaling

Zijn mijn levens daar? Zijn mijn levens daar? Zijn mijn levens daar? Zijn mijn levens daar? Zijn mijn levens daar? Zijn mijn levens daar? Zijn mijn levens daar? Zijn mijn levens daar? Ik ben gelukkig, gelukkig, gelukkig, gelukkig, gelukkig. Blij dat ik ze heb. Dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb. Dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb. Dat ik ze heb, ze heb, ze heb, ze heb, ze heb. Dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb. Tikitikitintin, takatakatan, tikitikitintin, takatakatan. Tikitikitintintin, takatakatantantantan. Tikitikitintintin, takatakatantantantan. Tikitikitin, takatakatan, tikitikitin, takatakatan. Tikitikitintintin, takatakatantantantan. Tikitikitintin, takatakatan, tan, tan, tan. Zijn mijn levens er? Zijn ze er? Kan je me horen? Kan je me horen? Kan je me voelen? Kan je me voelen? Kan je me horen? Kan je me horen? Kan je me horen? Kan je me voelen? Kan je me horen? Kan je me horen? Kan je me horen? Kan je me horen? Kan je me horen? Kan je me voelen? Ik ben gelukkig, gelukkig, gelukkig, gelukkig, gelukkig. Blij dat ik je heb Dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb. Dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb, dat ik ze heb. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. De que los tengo, tengo, tengo, que los tengo. Tikitikitin, takatakatan, tikitikitin, takatakatan. Tikitikitintin, takatakatantan. Tikitikitintin, takatakatantantan. Tikitikitin, takatakatan, tikitikitin, takatakatan. Tikitikitintin, takatakatantantan. Tikitikitintin, takatakatan, tan, tan, tan. Gracias. Gracias. Los amo bye. Bye bye bye, bye bye bye. ¿Como le apago?