Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thalia Songtekst: menino lindo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thalia - menino lindo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van menino lindo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thalia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thalia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals menino lindo .

Origineel

Menino Lindo. O menino lindo. Tao belo. Que me conquistou. Com o brilho desse olhar. Quero que me diga. Quero que seja sincero. Io io io io. diga que quer o meu amor. Voce vem requebando. Cantado pra mim. E me seduzindo. Fico te esperando. Sonhado com seu corpo de menino. E foi nessa levada. Que eu apredi a te amar. Que eu apredi a te amar. Que eu apredi a te amar. Io io io io. diga que quer o meu calor. Io io io io. Me abraca e me da o seu calor.

 

Vertaling

Brave jongen. De mooie jongen. Zo mooi. Dat veroverde me. Met de helderheid van zijn ogen. Ik wil dat je het me vertelt. Ik wil dat je oprecht bent. Io io io io io. Zeg dat je mijn liefde wilt. Je hebt gezongen. Zingen voor mij. En mij te verleiden. Ik blijf op je wachten. Dromend van je jongenslichaam. En het was tijdens deze rit. Dat ik geleerd heb van je te houden. Dat ik geleerd heb van je te houden. Dat ik leerde van je te houden Io io io io. Zeg dat je mijn warmte wilt. Io io io io. Hou me vast en geef me je warmte.