Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thalia Songtekst: regalito de dios

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thalia - regalito de dios ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van regalito de dios? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thalia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thalia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals regalito de dios .

Origineel

Te conocí en una noche normal. nos presentaron comenzamos a bailar. yo estaba triste y el me comprendió. y con un beso se robo mi ilusión. Todo empezó como una simple atracción. que poco a poco se convierte en amor. y ahorita mismo no te puedo olvidar. si eres la vida de mi felicidad. Quiero quedarme contigo por siempre. por nada quisiera perderte. mi sueño, mi mayor anhelo. ese regalito de dios. contigo mi felicidad es completa. cuando tu sonríes y me besas. me llevas a otro planeta. sólitos haciendo el amor. Te conocí en una noche normal. nos presentaron comenzamos a bailar. yo estaba triste y el me comprendió. y con un beso se robo mi ilusión. Me diste luz donde había oscuridad. tu mirada puso a mente a volar. perfecta fue la química entre los dos. tan excelente como el tiempo de Dios. hoy de mi corazón no puedes salir. y aun que este lejos te puedo sentir. unidos siempre me quisiera quedar. si eres el que despierto me haces soñar. Quiero quedarme contigo por siempre. mi niño no quiero perderte. mi cielo mi mayor anhelo. ese regalito de Dios. contigo mi felicidad es completa. cuando tu sonríes y me besas. me llevas hacia otro planeta. sólitos haciendo el amor. Te conocí en una noche normal. nos presentaron comenzamos a bailar. yo estaba triste y el me comprendió. y con un beso se robo el corazón. con un besito se robo el corazón. con un besito se robo mi intención. y ahorita mismo no lo puedo olvidar. si el es la base de mi felicidad. Ahí vienes llegando a mi casa. con serenata de amores. cantándome un vallenato y con un ramo de flores. ahí vienes llegando a mi casa. con serenata de amores. cantándome un vallenato y con un ramo de flores. Y con un ramo de flores. y con un ramo de flores. y con un ramo de flores. y con un ramo de flores de flores de flores. De flores de flores de flores. ahí vienes llegando a mi casa. y con un ramo de flores

 

Vertaling

Ik ontmoette je op een gewone avond. We stelden ons voor en begonnen te dansen. Ik was verdrietig en hij begreep me. En met een kus stal hij mijn illusie. Het begon als een simpele aantrekkingskracht, die beetje bij beetje in liefde verandert. En op dit moment kan ik je niet vergeten. Als jij het leven van mijn geluk bent. Ik wil voor altijd bij je blijven. Ik zou je voor geen goud willen verliezen. Mijn droom, mijn grootste verlangen. Dat kleine geschenk van God. Met jou is mijn geluk compleet. Als je lacht en me kust, neem je me mee naar een andere planeet. Alleen wij die de liefde bedrijven. Ik ontmoette je op een gewone avond. We werden aan elkaar voorgesteld en begonnen te dansen. Ik was verdrietig en hij begreep me. En met een kus stal hij mijn illusie. Je gaf me licht waar er duisternis was. je blik deed mijn geest vliegen. de chemie tussen ons tweeën was perfect. zo uitstekend als Gods tijd. vandaag kun je mijn hart niet verlaten. en ook al ben ik ver weg, ik kan je voelen. verenigd zou ik altijd willen blijven. als jij degene bent die me laat dromen als ik wakker ben. Ik wil voor altijd bij je blijven. mijn kind ik wil je niet verliezen. mijn hemel mijn grootste verlangen. dat kleine geschenk van God. met jou is mijn geluk compleet. als je lacht en me kust. neem je me mee naar een andere planeet. alleen de liefde bedrijven. Ik ontmoette je op een gewone avond. We stelden ons voor, we begonnen te dansen. Ik was verdrietig en hij begreep me. En met een kus stal hij mijn hart. Met een kus stal hij mijn hart. Met een kus stal hij mijn intentie. En nu kan ik hem niet vergeten. Ja, hij is de basis van mijn geluk. Daar kom je aan mijn huis. met een serenade van liefde. zing je me een vallenato en met een boeket bloemen. daar kom je aan mijn huis. met een serenade van liefde. zing je me een vallenato en met een boeket bloemen. En met een boeket bloemen. en met een boeket bloemen. en met een boeket bloemen. en met een boeket bloemen. en met een boeket bloemen. Van bloemen, van bloemen, van bloemen, van bloemen. Daar kom je aan mijn huis. en met een boeket bloemen