Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thalia Songtekst: suerte en mí

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thalia - suerte en mí ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van suerte en mí? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thalia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thalia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals suerte en mí .

Origineel

Tengo la suerte en mí. Me haces sentir la mujer que no amó jamás. Tengo la suerte en mí. Por encontrarte en mí camino con facilidad. Yo te doy, yo te doy, yo te doy, yo te doy mi amor. Habrá mujeres que jamás podrán. Entregarse a una pasión total. Creerán amar, y una joya buscar. Tu beso es como un rubí. Tengo la suerte en mí. Me haces sentir la mujer que no amó jamás. Tengo la suerte en mí. Por encontrarte en mí camino con facilidad. Yo te doy, yo te doy, yo te doy, yo te doy mi amor. Cuando me miras me siento especial. Cuando me abrazas quiero desmayar. Dices que soy un regalo ideal. Que siempre serás leal. Tengo la suerte en mí. Me haces sentir la mujer que no amó jamás. Por encontrarte en mí camino con facilidad. Felicidad, Amor y Ternura. Es increíble como sucedió. Y tu adoración por mi se despertó. Con seguridad podré garantizar. Que ya no habrá que buscar. Tengo la suerte en mí. Me haces sentir la mujer que no amó jamás. Tengo la suerte en mí. Por encontrarte en mí camino con facilidad. Yo te doy, yo te doy, yo te doy, yo te doy mi amor. Tanta suerte en mí. Mucha suerte es la que tengo. Yo te doy, yo te doy, yo te doy, yo te doy mi amor. Tengo la suerte en mí.

 

Vertaling

Ik heb geluk in me. Je laat me voelen als de vrouw die nooit liefhad. Ik heb het geluk in me. Voor het makkelijk vinden van jou op mijn pad. Ik geef je, ik geef je, ik geef je, ik geef je mijn liefde. Er zullen vrouwen zijn die dat nooit zullen kunnen. Om zich te geven aan een totale passie. Ze zullen denken dat ze liefhebben, en een juweel zoeken. Je kus is als een robijn. Ik heb geluk in me. Je laat me voelen als de vrouw die nooit liefhad. Ik heb geluk in me. Voor het makkelijk vinden van jou op mijn pad. Ik geef je, ik geef je, ik geef je, ik geef je mijn liefde. Als je naar me kijkt voel ik me speciaal. Als je me vasthoudt wil ik zwijmelen. Je zegt dat ik een ideaal geschenk ben. Dat je altijd loyaal zult zijn. Ik heb geluk in me. Je laat me voelen als de vrouw die nooit liefhad. Voor het makkelijk vinden van jou op mijn pad. Geluk, Liefde en Tederheid. Het is verbazingwekkend hoe het gebeurd is. En je adoratie voor mij werd gewekt. Dat kan ik zeker garanderen. Dat er niet meer gezocht zal worden. Ik heb het geluk in me. Je laat me voelen als de vrouw die nooit liefhad. Ik heb het geluk in me. Voor het makkelijk vinden van jou op mijn pad. Ik geef je, ik geef je, ik geef je, ik geef je mijn liefde. Zoveel geluk in mij. Zoveel geluk heb ik. Ik geef je, ik geef je, ik geef je, ik geef je mijn liefde. Ik heb geluk in me.