Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thalia Songtekst: tiki tiki ta (uno momento)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thalia - tiki tiki ta (uno momento) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tiki tiki ta (uno momento)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thalia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thalia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tiki tiki ta (uno momento) .

Origineel

Cuando te encontré fue tan inmediato. Como un cazador directo hacia mis labios. Te acercaste más, me enredé despacio. Sin nada que perder esa noche, bailamos. Qué noche de calor. La tentación me corta la respiración. Quiero que nunca salga el sol. Y se detenga el tiempo, quiero. La gente poco a poco se marchó. De pronto solamente éramos dos. Y te acercaste y me besaste. De la pista a la habitación. Tiki tiki tiki ta. Y mi corazón como loco se acelera. Tiki tiki tiki ta. Quiero ser la historia con la que despiertas. Te volví a encontrar paciente en el mismo lugar. Volvemos a empezar es una historia sin final. Jugamos intentar ser como dos extraños. No existe nada que perder de nuevo, bailamos. Qué noche de calor. La tentación me corta la respiración. Quiero que nunca salga el sol. Y se detenga el tiempo, quiero. La gente poco a poco se marchó. De pronto solamente éramos dos. Y te acercaste y me besaste. De la pista a la habitación. Tiki tiki tiki ta. Y mi corazón como loco se acelera. Tiki tiki tiki ta. Quiero ser la historia con la que despiertas. Pégate un poquito más. Tic tac tic tac. Que la noche está terminando. Pégate un poquito más. Tic tac tic tac tic tac. La gente poco a poco se marchó. De pronto solamente éramos dos. Y te acercaste y me besaste. De la pista a la habitación. Tiki tiki tiki ta. Y mi corazón como loco se acelera. Tiki tiki tiki ta. Quiero ser la historia con la que despiertas. Good morning

 

Vertaling

Toen ik je vond was het zo direct. Als een jager recht op mijn lippen. Je kwam dichterbij, ik raakte langzaam verstrikt. Met niets te verliezen die nacht, dansten we. Wat een hete nacht. De verleiding beneemt me de adem. Ik wil dat de zon nooit opkomt. En de tijd staat stil, dat wil ik ook. De mensen gingen langzaam weg. Plotseling waren we nog maar met z'n tweeën. En je kwam dichterbij en kuste me. Van de dansvloer naar de slaapkamer. Tiki tiki tiki tiki ta. En mijn hart gaat als een gek tekeer. Tiki tiki tiki tiki ta. Ik wil het verhaal zijn waarmee je wakker wordt. Ik vond je weer geduldig op dezelfde plaats. We beginnen opnieuw. Het is een verhaal zonder einde. We spelen als twee vreemden. Er is niets meer te verliezen, we dansen. Wat een hete nacht. De verleiding beneemt me de adem. Ik wil dat de zon nooit opkomt. En de tijd staat stil, dat wil ik ook. De mensen gingen langzaam weg. Plotseling waren we nog maar met z'n tweeën. En je kwam dichterbij en kuste me. Van de dansvloer naar de slaapkamer. Tiki tiki tiki tiki ta. En mijn hart gaat als een gek tekeer. Tiki tiki tiki tiki ta. Ik wil het verhaal zijn waarmee je wakker wordt. Steek nog een beetje meer. Tik tock tik tock tik tock. Dat de nacht ten einde loopt. Steek nog een beetje meer. Tik tik tik tik tik tik. De mensen gingen langzaam weg. Plotseling waren we nog maar met z'n tweeën. En je kwam naar me toe en kuste me. Van de dansvloer naar de slaapkamer. Tiki tiki tiki tiki ta. En mijn hart gaat als een gek tekeer. Tiki tiki tiki tiki ta. Ik wil het verhaal zijn waarmee je wakker wordt. Goedemorgen.