Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: thalles roberto Songtekst: na sala do pai

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: thalles roberto - na sala do pai ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van na sala do pai? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van thalles roberto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van thalles roberto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals na sala do pai .

Origineel

E sinto falta da sua voz. Me chamando pra entrar. Eu sinto tanta saudade ,de caminhar contigo. Saudades do meu amigo. Saudades do meu pai. Pai eu sei que não mereço mais. Eu não tenho pra onde ir. Eu sinto tanta saudade de conversar contigo. Saudades do meu amigo. Saudades do meu pai 2x. Eu vou voltar pra casa do pai. Eu quero o amor da casa do meu pai. E repousar tranquilo nos braços do meu pai. Do meu pai. ( bis ). Eu vou voltar pra casa do pai. Eu quero o amor da casa do meu pai. E repousar tranquilo, nos braços do meu pai. Do meu pai.. Eu vou voltar pra casa do meu pai. Eu quero o amor da casa do meu pai. E repousar tranquilo nos braços do meu pai.

 

Vertaling

En ik mis je stem. Roept me om binnen te komen. Ik mis het wandelen met jou zo erg. Ik mis mijn vriend. Ik mis mijn vader. Pap, ik weet dat ik niet meer verdien. Ik kan nergens heen. Ik mis het zo erg om met je te praten. Ik mis mijn vriend. Ik mis mijn vader twee keer. Ik ga terug naar het huis van mijn vader. Ik wil de liefde van mijn vaders huis En rust zacht in mijn vaders armen Van mijn vader. ( encore ). Ik ga terug naar het huis van mijn vader. Ik wil de liefde van mijn vaders huis. En rust zacht in de armen van mijn vader. Mijn vader is... Ik ga terug naar het huis van mijn vader. Ik wil de liefde van mijn vaders huis En rust zacht in mijn vaders armen