Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the 13th floor elevators Songtekst: never another

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the 13th floor elevators - never another ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never another? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the 13th floor elevators! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the 13th floor elevators en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never another .

Origineel

The story you are living from the other symphony Insures such coolness inside my heart of love in harmony Your simplest pleasure echoes out your entire destiny Our fates combined will have no end Give your love to me I groove on yours Change in mine It's bright It's in our hearts combined It's not chance wait with you now our thing happens Right on time Hate to see that our two backs cannot make one human Freedom palace burns our souls and makes up all the new ones No more aces you can leave me And just some one lead me where Where to get faces but that won't leave me Where you're sure is just out there It's only I love you when you need me It's only I love you goddamn It's only I love you Forgive me And the genus us all we share Never another line and another lie Do what you would do what you did

 

Vertaling

Het verhaal dat je leeft van de andere symfonie Verzekert zo'n koelte in mijn hart van liefde in harmonie Je eenvoudigste plezier echoot je hele lot Onze lotsbestemmingen samen zullen geen einde kennen Geef je liefde aan mij Ik groef op de jouwe Verander in de mijne Het is helder It's in our hearts combined Het is geen toeval wachten met jou nu ons ding gebeurt Precies op tijd Haat om te zien dat onze twee ruggen niet één mens kunnen maken Vrijheidspaleis verbrandt onze zielen en maakt alle nieuwe Geen azen meer die je me kunt laten En iemand moet me leiden waar Waar ik gezichten kan krijgen, maar dat zal me niet verlaten Waar je zeker van bent is gewoon daar Het is alleen ik hou van je als je me nodig hebt Het is alleen ik hou van je godverdomme Het is maar dat ik van je hou Vergeef me. En het geslacht ons alles wat we delen Nooit meer een regel en een leugen Doe wat je zou doen wat je deed