Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the 1975 Songtekst: is there somebody who can watch you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the 1975 - is there somebody who can watch you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van is there somebody who can watch you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the 1975! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the 1975 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals is there somebody who can watch you .

Origineel

I preferred it before We should ring dad more Lost our house Hold me close I stopped by, just to wash my clothes I know it's me that's supposed to love you And when I'm home you know I got you Is there somebody who can watch you? I know it's me that's supposed to love you And when I'm home you know I got you Is there somebody who can love you? Love, you Is there somebody who can watch you? Is there somebody who can watch you?

 

Vertaling

Ik had het liever eerder. We moeten papa meer bellen. Ons huis verloren Hou me dicht bij je. Ik kwam langs om mijn kleren te wassen. Ik weet dat ik degene ben die van je zou moeten houden. En als ik thuis ben weet je dat ik je heb Is er iemand die op je kan passen? Ik weet dat ik het ben die van je zou moeten houden En als ik thuis ben, weet je dat ik je heb Is er iemand die van je kan houden? Hou van je. Is er iemand die op je kan letten? Is er iemand die op je kan letten?