Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the 1975 Songtekst: mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the 1975 - mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the 1975! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the 1975 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mine .

Origineel

[Intro] There comes a time in a young man's life He should settle down and find himself a wife But I'm just fine 'cause I know that you are mine [Verse 1] I fight crime online sometimes Then write rhymes I hide behind And my switch, her wine, both crying I'm fine if you are fine [Verse 2] Looking back on 2009 When people said that it was raining all the time I see sunshine 'cause I know that you are mine [Verse 3] When you say that I'm wasting your time Then I smile and tell you things will be fine For some reason, I just can't say "I do" [Outro] There comes a time in a young man's life He should settle down and find himself a wife But I'm just fine 'cause I know you are mine

 

Vertaling

[Intro] Er komt een tijd in het leven van een jonge man Hij zou zich moeten settelen en een vrouw zoeken But I'm just fine 'cause I know that you are mine [Verse 1] I fight crime online sometimes Dan schrijf ik rijmpjes waar ik me achter verschuil En mijn wissel, haar wijn, beiden huilen I'm fine if you are fine [Vers 2] Terugkijkend op 2009 Toen mensen zeiden dat het de hele tijd regende Ik zie zonneschijn omdat ik weet dat jij van mij bent Vers 3 When you say that I'm wasting your time Dan lach ik en zeg je dat alles goed komt Om een of andere reden, kan ik gewoon niet "ja, ik wil" zeggen [Outro] There comes a time in a young man's life Hij zou zich moeten settelen en een vrouw zoeken Maar ik vind het prima, want ik weet dat jij van mij bent