Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the adicts Songtekst: two timing me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the adicts - two timing me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van two timing me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the adicts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the adicts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals two timing me .

Origineel

I heard it from a friend A friend of mine Could it be the end The end of time Maybe it's just Just pretend I don't know True love comes once in life I used to think it was sugar and spice Sugar and spice and all things nice I'm not man enough for a girl like you Is it her you love Well ain't that cute You left me for a lover of a different kind

 

Vertaling

Ik hoorde het van een vriend Een vriend van mij. Zou het het einde kunnen zijn Het einde van de tijd Misschien is het gewoon Net doen alsof Ik weet het niet. Echte liefde komt maar één keer in je leven Ik dacht altijd dat het suiker en specerijen waren Suiker en specerijen en alle leuke dingen Ik ben niet mans genoeg voor een meisje als jij Is zij het van wie je houdt Nou, is dat niet schattig Je verliet me voor een minnaar van een ander soort