Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the afghan whigs Songtekst: now we can begin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the afghan whigs - now we can begin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van now we can begin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the afghan whigs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the afghan whigs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals now we can begin .

Origineel

Mother's very proud of YOU son Come & sit upon her knee I've got some new denial I want to change my plea I've seen through alcohol Raise up the sheets again Told YOU that YOU should fear me I love to pretend If i was to correct YOU every time YOU was wrong I'd be talking all the time & laughing at YOU twice as long I've seen through alcohol I've seen the auctioneer Raise up the sheets again Right now i need YOU near Through him with him in Now we can begin

 

Vertaling

Moeder is erg trots op je zoon. Kom en zit op haar knie Ik heb een nieuwe ontkenning Ik wil mijn pleidooi veranderen Ik heb de alcohol doorzien Til de lakens weer op Ik heb je gezegd dat je bang voor me moet zijn Ik hou ervan om te doen alsof Als ik JOU zou moeten corrigeren elke keer dat JIJ fout zat Ik zou de hele tijd praten en je twee keer zo lang uitlachen Ik heb alcohol doorzien Ik heb de veilingmeester gezien De lakens weer omhoog zien gaan. Right now I need YOU near Door hem heen met hem erin Nu kunnen we beginnen.