Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the afghan whigs Songtekst: summer s kiss

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the afghan whigs - summer s kiss ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer s kiss? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the afghan whigs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the afghan whigs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer s kiss .

Origineel

Did you feel the breeze? My love Summer's kiss is over, baby Over Do you know the words? Sing along with me And put on your rose fur coat, baby It's 1973 My love, this dream I have each night I stare into a blinding light Alone, I stare Demons, be gone Away from me And come on down to the corner I got something i want you to see The burning sun Too hot for shade Come lay down in the cool grass With me, baby let's watch that Summer fade My love, this dream I have each night I stare into a blinding light Alone, I stare So sweet This dream is not a dream I wake with it Inside of me Alone, I swear

 

Vertaling

Voelde je de bries? Mijn liefste. De kus van de zomer is voorbij, baby Over Ken je de woorden? Zing met me mee En trek je roze bontjas aan, baby It's 1973 Mijn liefste, deze droom die ik elke nacht heb Ik staar in een verblindend licht Alleen, staar ik Demonen, ga weg Weg van mij En kom naar beneden naar de hoek Ik heb iets wat ik wil dat je ziet De brandende zon Te heet voor schaduw Kom in het koele gras liggen With me, baby let's watch that Summer fade Mijn liefste, deze droom die ik elke nacht heb Ik staar in een verblindend licht Alone, I stare Zo zoet Deze droom is geen droom Ik word er wakker mee Binnen in mij Alleen, ik zweer het