Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the alarm Songtekst: black sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the alarm - black sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the alarm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the alarm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black sun .

Origineel

I run for my life Under the black sunlight On deserted streets Uneasy dreams I sleep In this forgitten place I'm a forgotten face Sometimes I don't exist Like the dust swept aside Fade away on the wind fadeaway To walk away into the tide walkaway That's the end That's the end The end of the great black gold That's the dream That's the dream The dream that I wake up to The dawn of the great black sun It shines on me Scream for help From this silent soul This man feels no pain This pride will not break I want to breathe the night I want to feel the air I want to take it in deep I want to set myself free Fade away on the wind fadeaway Walk away into the tide walkaway Walkaway That's the end That's the end The end of the great black gold That's the dream That's the dream The dream that I wake up to The dawn of the great black sun That shines on me Shines on me Oh yeah Shines on me Oh shines on me The great black sun That shines on me Shines on me The great black sun Shines on me

 

Vertaling

Ik ren voor mijn leven Onder het zwarte zonlicht Op verlaten straten Ongemakkelijke dromen slaap ik In deze vergeten plaats Ik ben een vergeten gezicht Soms besta ik niet Zoals het stof dat opzij wordt geveegd Verdwenen in de wind Om weg te lopen in het getij, walkaway Dat is het einde Dat is het einde Het einde van het grote zwarte goud Dat is de droom Dat is de droom De droom waar ik wakker van word De dageraad van de grote zwarte zon Hij schijnt op mij Schreeuw om hulp Van deze stille ziel Deze man voelt geen pijn Deze trots zal niet breken Ik wil de nacht inademen Ik wil de lucht voelen Ik wil het diep in me opnemen I want to set myself free Fade away on the wind fadeaway Walk away into the tide walkaway Walkaway Dat is het einde Dat is het einde Het einde van het grote zwarte goud Dat is de droom Dat is de droom De droom waar ik wakker van word De dageraad van de grote zwarte zon Die op mij schijnt Schijnt op mij Oh ja Schijnt op mij Oh schijnt op mij De grote zwarte zon Die op mij schijnt Schijnt op mij De grote zwarte zon schijnt op mij