Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the all american rejects Songtekst: last song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the all american rejects - last song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the all american rejects! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the all american rejects en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last song .

Origineel

This may be the last thing that i write for long. Can you hear me smiling when i sing this song, for you and only you. As I leave will you be someone to say good-bye. As I leave will you be someone to wipe your eye. My foot is out the door, and you can't stop me now. You wanted the best, it wasn't me, will you give it back. Now i'll take the lead, when there's no more room to make it grow. I'll see you again, you'll pretend you're naive, is this what you want. Is this what you need, how you end up let me know.. As I go, remember all the simple things you know,. My mind is just a crutch and I still hope, that you will miss me when. I'm gone. This is the last song. The hearts start breaking as the year is gone. The dream's beginning and the time rolls on. It seems so surreal, now I sing it.. Somehow I knew that I would be this way,. Somehow I knew that I would slowly fade.. Now i'm gone, just try and stop me now.. And will you need me now, you'll find a way somehow. You want it too, I want it too..

 

Vertaling

Dit kan het laatste zijn wat ik voor lang schrijf. Kun je me horen glimlachen als ik dit lied zing, voor jou en alleen jou. Als ik vertrek wil je dan iemand zijn om vaarwel te zeggen. Als ik wegga wil je dan iemand zijn om je oog af te vegen. Mijn voet is buiten de deur, en je kunt me nu niet meer tegenhouden. Je wilde het beste, ik was het niet, wil je het teruggeven. Nu zal ik de leiding nemen, als er geen ruimte meer is om het te laten groeien. Ik zal je weer zien, je zult doen alsof je naïef bent, is dit wat je wilt. Is dit wat je nodig hebt, hoe je eindigt laat het me weten... Als ik ga, onthoud dan alle simpele dingen die je weet... Mijn geest is slechts een kruk en ik hoop nog steeds, dat je me zult missen als. Ik er niet meer ben. Dit is het laatste liedje. De harten beginnen te breken als het jaar voorbij is. De droom begint en de tijd rolt verder. Het lijkt zo onwerkelijk, nu ik het zing... Ergens wist ik dat ik zo zou zijn. Ergens wist ik dat ik langzaam zou vervagen... Nu ben ik weg, probeer me maar tegen te houden... En als je me nu nodig hebt, vind je wel een manier. Jij wilt het ook, ik wil het ook...